Elsker du å skru? Hvis du har et relevant fagbrev så trenger vi deg!

Vi ser etter en tydelig leder som brenner for å utvikle sine kolleger og vil være med på å bygge opp det beste driftsmiljøet i bransjen.

 

Interessert i stillingen? Registrer deg så tar vi kontakt!

Bakehuset på Furuset søker erfaren mekaniker

Håndterer du å arbeide i et hektisk miljø med fokus på forbedringer? Er du en problemløser med interesse for maskiner og mekanikk? Da vil du trives hos oss!

Bakehuset på Furuset ser etter en ny industrimekaniker som liker diverse prosjektoppgaver, bygningsmessig vedlikehold, og både forebyggende og daglig vedlikehold av produksjonsutstyr.

Fordelene med å jobbe for oss:

-Vi er en arbeidsplass som kan tilby stabilitet og langsiktighet

-Vi følger baker- og konditoroverenskomsten, har godt samarbeid med fagforeningen og lønner over tariff, med gode pensjons- og forsikringsordninger

-Våre medarbeidere inkluderes ofte i beslutningsprosesser, har svært lang ansiennitet og vi skårer svært godt på medarbeiderundersøkelser angående arbeidsmiljø

-Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, derfor vil du få tilstrekkelig og god opplæring før du får bruke våre maskiner og produsere hos oss

-En stor andel ledere og nøkkelpersonell hos oss er rekruttert internt, slik at utviklingsmulighetene er gode.

Dette må du kunne for å søke:

Kompetanse er svært viktig for oss, du må derfor ha fagbrev som bilmekaniker, anleggsmekaniker, industri/automasjonsmekaniker.

Vi produserer hele tiden, og presterer døgnet rundt for å levere til forbrukerens ønsker. Du må derfor takle et hektisk miljø og ukurante arbeidstider.

Du må kunne snakke og skrive godt nok norsk til at alle enkelt forstår raskt.

Du vil få grundig opplæring i alle Bakehusets maskiner

Om Bakehuset AS

Bakehuset AS er Norges ledende og største bakehus, bestående av 11 lokale, tradisjonsrike bakerier i Sør- og Midt-Norge. Årlig omsetning er på ca. 1,6 mrd NOK og bedriften har ca. 950 medarbeidere. Vi leverer et bredt spekter av konditor og bakervarer til dagligvarehandel, storhusholdning og kiosk/bensin- og servicehandel. Hovedkontoret ligger på Økern i Oslo. Bakehuset AS er 100 % eid av NorgesGruppen ASA.