Vi trenger deg som vil være med å bygge fremtidens geomatikkselskap!

Oppmålingsingeniør til Oslo

Registrer DEG!

 

Viktigheten av å være Exact

Vi leter stadig etter mennesker som forstår viktigheten av å være Exact, og hvor avgjørende det er med pasjon for presisjon. Exact er etablert både i Oslo og i Bergen, vi søker nå etter personer som vil jobbe basert i Oslo.

Arbeidsoppgaver:

  • Sette seg inn i kundens behov, selvstendig utførelse og leveranse av oppmålingstjenester
  • Stikningstjenester og stikningsledelse
  • Maskinstyring (kalibrere maskiner, installere stikningsdata på maskinparken etc.)

Europas største geomatikkselskap

Du vil inngå i et hyggelig og trygt arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer. Vi jobber med spennende prosjekt på bygg og anlegg, både lokale og nasjonale prosjekter. Du er en lagspiller som liker geomatikk og som trives med å jobbe i tett samarbeid med dine kollegaer og kunder.

Som en del av Europas største geomatikkselskap vil du bli oppmuntret til faglig kompetanseutvikling og spennende karrieremuligheter. Du vil få muligheten til å jobbe i et internasjonalt fagmiljø sammen med høyt kvalifiserte ingeniører, på tvers av landsgrensene, for å utvikle innovative løsninger for våre kunder.

Kvalifikasjoner:

OM EXACT

Vi er en komplett leverandør av oppmålingstekniske tjenester. Vi leverer landmåling og datafangst med riktig kvalitet og til riktig tid. Vår kunnskap bruker vi til å hjelpe våre kunder slik at innsamlede data blir tilrettelagt og anvendt på best mulig måte