På oppdrag fra Geir Vatnebryn AS søker vi både verkstedsleder og mekanikere!

Vi søker flinke fagfolk til fast jobb hos Geir Vatnebryn AS

Arbeidstidsordning kan tilpasses!

Interessert i en av jobbene? registrer deg her!

På oppdrag fra Geir Vatnebryn AS søker vi både verkstedsleder og mekanikere! 

Maskinparken består av gravemaskiner, hjullastere, dumpere, valser, lastebiler etc. Det er viktig at personene vi søker er strukturert og har god ordenssans, slik at vi til enhver tid har oversikt og system på maskiner og verksted. Du må også være opptatt av effektivitet, samtidig som kvalitet ivaretas.

Arbeidstid-ordning kan tilpasses:

Hjelp med bolig eller eventuelt tilpasset arbeidstid-ordning for å legge til rette for pendling kan tilpasses etter avtale.

Verkstedsleder

Som verkstedsleder vil du ha hovedansvar for de ansatte på verkstedet og du vil være kontaktpersonen for de andre ansatte som trenger bistand fra verkstedet. Deres verksted i Svene er i en fase der de ønsker å oppgradere seg i forhold til utbygging og fornying. Ny leder for verkstedet er da med på planlegging og gjennomføring av dette, og kan slik sett påvirke/tilrettelegge sin egen arbeidsplass fremover. I tillegg medfølger blant annet følgende arbeidsoppgaver:

 • -Mottak og registrering av maskiner som kommer fra utleie og som skal inn på verksted/lager
 • -Delebestilling/holde oversikt over lager
 • -Holde oversikt over service og vedlikehold på maskiner
 • -Lage fakturagrunnlag

Som verktstedsleder bør du ha ledererfaring fra tidligere og bør også ha en bakgrunn fra verkstedarbeid. I tillegg ønsker vi at du som søker har erfaring med anleggsmaskiner, elektro, hydraulikk og pneumatikk, samt at du har gode samarbeidsevner og tydelig kommunikasjon på norsk muntlig og skriftlig. Førerkort klasse B og god erfaring med PC er påkrevd.

Mekaniker

Som mekaniker hos Geir Vatnebryn AS vil du utføre mekaniske reparasjoner av maskiner og utstyr, og det er et stort pluss om du har erfaring med sveising. I tillegg medfølger blant annet følgende arbeidsoppgaver: 

 • -Omlegging av dekk
 • -Utføre service og vedlikehold på maskiner og utstyr
 • -Holde orden på verksted
 • -Vask og klargjøring av maskiner som skal til utleie
 • -Registrere skader på maskiner og utstyr i vårt datasystem

For denne stillingen må du ha førerkort klasse B/BE, samt at klasse C1/CE er ønskelig. Vi ønsker at du har bred erfaring med anleggsmaskiner og reparasjon av disse, samt at du har erfaring med elektro, hydraulikk og pneumatikk. Vi ønsker også at du har gode samarbeidsevner og tydelig kommunikasjon på norsk muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr:

 • -Fleksibel arbeidsplass med nye utfordringer
 • -Mulighet for å utvikle verksted etter eget ønske i samarbeid med daglig leder
 • -Arbeidstidsordning kan tilpasses
 • -En trygg arbeidsplass med trivelige kollegaer

Om Geir Vatnebryn AS

Geir Vatnebryn AS ble etablert i 1989 og har kontor i Svene, Numedal. De driver hovedsakelig med utleie av anleggsmaskiner med og uten fører, til både store og små entreprenører. Selskapet har maskiner av de fleste typer og størrelser, og har i dag en maskinpark på over 100 maskiner. På verkstedet i Svene arbeider de med service og vedlikehold av maskinparken. Pr. i dag er de rundt 20 ansatte. Geir Vatnebryn AS ønsker å forsterke sitt team med både mekanikere og en verkstedsleder.