Vil du ha en hverdag der dine handlinger teller?

Vi ser etter servicerørleggere i Oslo

Registrer DEG!

Jeg vil motta e-post om jobbmuligheter og nyheter fra Pecus. (Du kan melde deg av når som helst.)
 

Vi ser etter deg med noen års erfaring, er faglig interessert og vil jobbe for et bedre miljø. 

Dersom du har faglig stolthet og vil jobbe med bransjens mest fremtidsrettede teknologi, så passer du hos oss. Du vil få jobbe selvstendig i større og mindre oppdrag, og som vårt ansikt utad så det er viktig for oss at du gir en god kundeopplevelse og utfører godt teknisk arbeid. Du vil bli utfordret gjennom totaltekniske problemstillinger, og vil være ansvarlig for at alle oppdrag blir gjennomført etter de krav og sikkerhetsrutiner som er fastsatt. 

Arbeidsoppgaver:
  • Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte hos faste kunder  
  • Etablere og opprettholde gode relasjoner og teamsamarbeid internt og eksternt på en profesjonell og tillitsvekkende måte  
  • Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner   

GK Rør er en av landets ledende rørentreprenører i Norge

Som ansatt i GK Rør får du drøyt 100 motiverte og faglig dyktige kollegaer som arbeider innenfor service, prosjektutvikling, prosjektledelse, energiteknikk og produksjon. Vi opplever god respons i markedet og har økende ordrereserver innen både entreprise og service.

Vi er med i GKs totaltekniske team og har mange spennende prosjekter på både nye og eksisterende bygg. For å styrke vårt service- og prosjektmiljø ytterligere søker vi nå effektive og engasjerte rørleggere med oss på laget på Romerike.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev
  • Lang erfaring kan kompensere for manglende fagbrev
  • Handlekraftig, selvstendig og løsningsorientert
  • Gode språkferdigheter: norsk, svensk eller dansk
  • Førerkort kl. B
Hos oss får du:

OM GK

GK Rør tilbyr tekniske løsninger innenfor sanitæranlegg, baderom, varmeanlegg, varmepumper, kjøleanlegg, og sprinkleranlegg og fjernvarme. Vi leverer energibesparende løsninger til privatboliger, offentlige bygg, industri og private næringsbygg.