Om Pecus

Operative eiere

Pecus er resultatet av operative eiere.

Kollegaer

Pecus har dedikerte kollegaer.

Partnere

Pecus jobber kun med seriøse samarbeidspartnere.

Kompetanse

Pecus har opparbeidet god kompetanse innen bemanning og rekruttering.

Erfaring i bransjen

Pecus har mange års erfaring i bransjen.

Løsninger

Pecus skreddersyr løsninger for våre kunder og konsulenter.

Om Pecus

Vi er et bemannings- og rekrutteringsfirma som hjelper bedrifter over hele Norge med tilgang til kvalifisert personell innenfor flere ulike bransjer. Pecus er resultatet av operative eiere, dedikerte kollegaer, seriøse samarbeidspartnere samt dyktige konsulenter. Med mange års erfaring i bransjen har vi opparbeidet oss den kompetanse som trengs for å skreddersy løsninger for våre kunder og konsulenter, bidra med kreative forslag til kostnadseffektive løsninger samt jobbe langsiktig og dedikert for å løse alle typer behov.

Å bygge langsiktige og gode relasjoner er viktig for oss, både mot kunder, konsulenter, kandidater og leverandører. Vi er engasjerte og jobber alltid hardt for at våre kunder skal få så mye som mulig ut av å samarbeide med oss.

Vår visjon er å være førstevalget for folk i Norden som søker jobb i Norge via bemanningsfirma. Det skal vi oppnå gjennom å ha seriøse oppdragsgivere og godt arbeidsmiljø, samt gjennom å hjelpe våre kandidater og være en god støtte under oppstarten av deres nye karrierer i Norge og under tiden de bor og jobber her.

Vår kultur

Under de årene som Pecus har eksistert har vi funnet vår vei for å lykkes og vi jobber langsiktig og målbevisst for å opprettholde den kvalitet som kreves for å skille seg ut i bransjen. Vi legger mye tid på våre kunder og energi på å velge rett kandidater til riktig oppdrag. På samme måte som vi krever mye av oss selv stiller vi også høye krav til våre medarbeidere som er ute på oppdrag hos våre kunder.

For oss er det viktig å finne personer som jobber og lever etter vår kultur, men som også bidrar med å forsterke den. I Pecus er ord som arbeidsmoral, respekt og trivsel viktige verdier – verdier som vi lever og puster hver dag. Dette drar også våre kunder nytte av i form av dyktige og produktive medarbeidere.

Vi verner godt om idrett, helse og miljø og har et stort engasjement i flere ”hjertesaker” som bidrar til stolthet, styrke og driv i organisasjonen vår.

Pecus bidrar til stolthet, fellesskap og nye muligheter.