Pecus ønsker å bli med på Football Heros reise og støtter et spennende prosjekt i Afrika!

football-heroFootball Hero ble etablert i 2012, hvor fotballsko ble samlet inn fra Skandinavia og levert til fattige barn og
ungdommer i Afrika. Denne ideen ble til etter å ha lest om en afrikansk fotballspiller i Sverige som manglet fotballsko under hele sin oppvekst. Football Hero ble til virkelighet takket være eget initiativ og drivkraft for å gjøre en forskjell for ander mennesker!

Nøkkelen til vår fremgang det første året var at vi lykkes med å engasjere mennesker i både Skandinavia og Afrika. Sammen har vi gjennomført en innsamling av fotballsko som har blitt levert til Mocambique og Gambia.

Fotballforeninger i Norge, Sverige og Åland har hjulpet til med innsamlingen av fotballsko på turneringer, foreningsdager og på sine hjemmekamper. Siden starten har det blitt samlet inn over 1500 fotballsko, som har blitt levert til Afrika.

Disse milepæler hadde vi ikke oppnådd uten langsiktige samarbeidspartnere, og Football Hero er veldig glad for å ha Pecus med på laget!

football-hero-2

Målet for fremtiden er å utvide arbeidet i Norge, så virksomheten kan utvikles videre. Det er mye som gjenstår, men med Pecus støtte er Football Hero Academy er skritt nærmere målet med å bygge en fungerende og selvforsørgende virksomhet for både gutter og jenter i Gambia.

Tanken med prosjektet er at man med en bra virksomhet skal fange opp så mange barn og ungdommer som mulig og gi dem en bedre hverdag. Samtidig som man lærer dem fotballens edle kunst også bidrar til å «bygge bra samfunnsborgere». Både Pecus og Football Hero er overbeviste om at drømmer i rett miljø kan skape ambisjoner, og at dette igjen vil spre seg til det øvrige samfunnet i Gambia.

«Sammen gjør vi en forskjell!»