Vi søker deg som vil jobbe som blikkenslager i OSLO!

Registrer DEg!

Jeg vil motta e-post om jobbmuligheter og nyheter fra Pecus. (Du kan melde deg av når som helst.)
 

Hvem vi søker

I Pecus har vi alltid et stort behov for dyktige blikkenslagere. Vi søker deg som har bred erfaring innen yrket og som er god på å samarbeide. Det er også en fordel om du trives med å jobbe prosjektbasert. Vi jobber primært i Oslo-området og vi ordner selvsagt et bra sted å bo med eget rom og internett. Om du ønsker å flytte til Oslo eller å pendle kan vi love deg en spennende arbeidshverdag og en morsom jobb

Ta sjansen og bli en del av vårt team i Oslo!

Våre oppdrag

Vi jobber blant annet med en kunde som har hold på siden 1992 som er et velkjent navn i bransjen. Foretaket er et av de mest allsidige produksjons- og monteringsforetakene i Oslo og er stadig i vekst. Her er det lange prosjekter og oppdrag som gir oss en mulighet til å ansette deg på heltid, noe som gir deg en trygghet og langsiktighet. Hos oss får du en bra timelønn og ordnet bolig.
Legg igjen kontaktinformasjonen din så hører du fra oss!

OM PECUS

Vi er et bemannings- og rekrutteringsfirma som hjelper bedrifter over hele Norge med tilgang til kvalifisert personell innenfor flere ulike bransjer. Pecus er resultatet av operative eiere, dedikerte kollegaer, seriøse samarbeidspartnere samt dyktige konsulenter. Med mange års erfaring i bransjen har vi opparbeidet oss den kompetanse som trengs for å skreddersy løsninger for våre kunder og konsulenter, bidra med kreative forslag til kostnadseffektive løsninger samt jobbe langsiktig og dedikert for å løse alle typer behov.