Vi SØKER TØMRERE TIL NORDENS LEDENDE SELSKAP INNEN SKADEBEGRENSNING

Tømrere for avdelinger i Oslo!

Registrer DEG!

Jeg vil motta e-post om jobbmuligheter og nyheter fra Pecus. (Du kan melde deg av når som helst.)
 

Nordens ledende selskap innen skadebegrensing

Recover Nordic er i sterk vekst og er på utkikk etter selvgående tømrere til vår avdeling i Oslo, som jobber med vannskader og håndverksoppdrag. Som tømrer i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med snart 45 års erfaring fra området.

Tømrer i Recover

Som tømrer i Recover vil din arbeidshverdag være fylt av svært varierte oppgaver innenfor gjenoppbygging, rehabilitering og skadebegrensning. Ingen dag er lik! I tillegg til å være en utførende tømrer vil du også bli spesialist på reparasjoner etter skader. I jobben vil du møte mange ulike mennesker, og din oppgave vil være å hjelpe kunden tilbake til hverdagen så fort som mulig. Du vil få frihet og ansvar gjennom arbeidsledelse på egne prosjekter, og samarbeide med kolleger i team. 

Kvalifikasjoner:

Vi tilbyr:

Personlige egenskaper:

OM RECOVER

Recover er spesialister på opprydding og gjenoppbygging etter brann-, vann- og miljøskader samt industriservice. De er Nordens ledende selskap innen faget skadebegrensning med totalt 2000 medarbeidere og mer enn 40 års erfaring. I Norge er de over 900 faste medarbeidere og har en årlig omsetning på over 1 milliard kroner. Kundene er i første rekke forsikringsselskaper, men de har også prosjekter innenfor eiendom, kommunal og offentlig sektor, og mot private kunder. Fokus ligger på miljø og jobber målrettet mot en bærekraftig virksomhet. Vi er trippel ISO-sertifisert og godkjent for ansvarsrett i flere klasser.

 

Vårt kundeløfte er: Tilbake til hverdagen. Så fort som mulig. Vårt arbeid er, med andre ord, meningsfullt, morsomt og utfordrende.

Våre verdier er: Ærlighet, Omsorg og PÅ! Hos oss er mennesket i fokus.