Vi SØKER PROSJEKTLEDERE TIL NORDENS LEDENDE SELSKAP INNEN SKADEBEGRENSNING

Prosjektledere for avdelinger i Oslo og omegn!

Registrer DEG!

Jeg vil motta e-post om jobbmuligheter og nyheter fra Pecus. (Du kan melde deg av når som helst.)
 

Nordens ledende selskap innen skadebegrensing

Recover Nordic er i sterk vekst og er på utkikk etter selvgående prosjektledere bland annet til våre avdelinger i Oslo, Drammen og Romerike, som jobber med vannskader og håndverksoppdrag. Som prosjektleder i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med snart 45 års erfaring fra området.

Prosjektleder i Recover

Som prosjektleder i Recover vil din arbeidshverdag være hektisk og spennende. Du vil kontinuerlig ha ansvar for å følge opp og lede et titalls varierte prosjekter på ulike stadier, innenfor gjenoppbygging, rehabilitering og skadebegrensning etter vannskader.


Du vil være Recovers ansikt utad og den som har kontakt med kunden gjennom første befaring og videre oppfølging i prosjektet. Du vil være ekspert på kartlegging av skader og påfølgende kalkulering og rapportering av prosjektet. Du vil ha ansvar for arbeidsledelse på dine prosjekter gjennom samarbeid med våre egne sanerere og håndverkere, samt underleverandører.


I jobben vil du møte mange ulike mennesker, og din oppgave vil være å hjelpe kunden tilbake til hverdagen så fort som mulig. Du vil få frihet og ansvar gjennom ledelse av egne prosjekter og koordinering av sanererne og håndverkerne som utfører arbeid. Du vil samarbeide tett og dele kunnskap med dine kolleger.

Kvalifikasjoner:

Vi tilbyr:

Personlige egenskaper:

OM RECOVER

Recover er spesialister på opprydding og gjenoppbygging etter brann-, vann- og miljøskader samt industriservice. De er Nordens ledende selskap innen faget skadebegrensning med totalt 2000 medarbeidere og mer enn 40 års erfaring. I Norge er de over 900 faste medarbeidere og har en årlig omsetning på over 1 milliard kroner. Kundene er i første rekke forsikringsselskaper, men de har også prosjekter innenfor eiendom, kommunal og offentlig sektor, og mot private kunder. Fokus ligger på miljø og jobber målrettet mot en bærekraftig virksomhet. Vi er trippel ISO-sertifisert og godkjent for ansvarsrett i flere klasser.

 

Vårt kundeløfte er: Tilbake til hverdagen. Så fort som mulig. Vårt arbeid er, med andre ord, meningsfullt, morsomt og utfordrende.

Våre verdier er: Ærlighet, Omsorg og PÅ! Hos oss er mennesket i fokus.