Vi SØKER TØMRERE TIL NORDENS LEDENDE SELSKAP INNEN SKADEBEGRENSNING

Recover søker tømrere til avdeling i Oslo!

Registrer deg!
Jeg vil motta e-post om jobbmuligheter og nyheter fra Pecus. (Du kan melde deg av når som helst.)
 
Se videoen under for mer info om Recover og hvordan Jonas ble byggeleder hos oss!

Nordens ledende selskap innen skadebegrensing

Recover Nordic er i sterk vekst og er på utkikk etter selvgående tømrere som skal jobbe med vannskader og håndverksoppdrag i vår avdeling i Oslo. Som tømrer i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med snart 45 års erfaring fra området.

Tømrer i Recover

Som tømrer i Recover vil din arbeidshverdag være fylt av svært varierte oppgaver innenfor gjenoppbygging, rehabilitering og skadebegrensning. Ingen dag er lik! I tillegg til å være en utførende tømrer vil du også bli spesialist på reparasjoner etter skader. I jobben vil du møte mange ulike mennesker, og din oppgave vil være å hjelpe kunden tilbake til hverdagen så fort som mulig. Du vil få frihet og ansvar gjennom arbeidsledelse på egne prosjekter, og samarbeide med kolleger i team.

Vi tilbyr

Recover Nordic er spesialister på opprydding og gjenoppbygging etter brann-, vann- og miljøskader. Vi er Nordens ledende selskap innen faget skadebegrensning med totalt 2000 medarbeidere og 45 års erfaring. I Norge er vi ca 1000 medarbeidere og har en årlig omsetning på 1 milliard kroner.