VI LETER ETTER DRIFTSTEKNIKERE TIL VÅRT TOPPMODERNE LOGISTIKKANLEGG ASKO OSLOFJORD I SANDE I VESTFOLD

Registrer deg!
Jeg vil motta e-post om jobbmuligheter og nyheter fra Pecus. (Du kan melde deg av når som helst.)
 

Har du kunskap innen robotteknikk?

Har du erfaring fra PLS-styring?

Har du fagbrev som elektriker, automatiker eller lignende?

Hvem vi søker

Som driftstekniker hos oss, vil du ha en unik mulighet til å utvikle deg innenfor et område som er i en sterk vekst. Vi beveger oss mot en fremtid der lagervirksomhet blir mer og mer automatisert. Basert på dette er vi på utkikk etter deg som vil drifte og vedlikeholde vårt automatiserte lager ute hos våre kunder. Arbeidshverdagen tilbyr et bredt utvalg av oppgaver, når tekniske problemer oppstår og skal løses. For å lykkes i denne jobben må du være serviceminded, løsningsorientert, ikke være redd for å jobbe i høyden og være teknisk dyktig.

Asko Oslofjord er:

  • State of the art – logistikkanlegg for dagligvarer
  • Norges største dagligvareaktør, trygg arbeidsplass
  • Framtidsrettet teknologi
  • Nytt bygg med gode fasiliteter

Vi tilbyr

Om SSI Schäfer
SSI Schäfer A / S er en del av SSI Schäfer-konsernet, verdens ledende leverandør av modulære lager- og logistikkløsninger. Selskapet har over 10 500 ansatte, fordelt på 70 produksjonssteder over hele verden

Vi er en totalleverandør av lager, industri og logistikkløsninger som designer, utvikler og produserer løsninger til lagerbygninger, distribusjonsentre, fabrikker, verksteder og kontorer. Dette inkluderer manuelle og automatiserte løsninger for lagring, plukking og sortering, samt løsninger innen transportsystemer.

Søk nå og vær med på å skape fremtidens intralogistikk med oss!