Vi leter etter driftteknikere til vårt logistikkanlegg i Oslo

Har du fagbrev som elektriker, automatiker eller lignende? SSI Schäfer leter etter nye driftsteknikere!

Registrer deg her så tar vi kontakt med deg!

Ønskede kvalifikasjoner

Har du fagbrev som elektriker, automatiker eller lignende?

Har du jobbet som mekaniker, og liker å skru?

Har du erfaring innen elektro og/eller innehar gode tekniske ferdigheter?

Vi tilbyr

Hvem vi søker

Som driftstekniker hos oss, vil du ha en unik mulighet til å utvikle deg innenfor et område som er i en sterk vekst. Vi beveger oss mot en fremtid der lagervirksomhet blir mer og mer automatisert. Basert på dette er vi på utkikk etter deg som vil drifte og vedlikeholde vårt automatiserte lager ute hos våre kunder. Arbeidshverdagen tilbyr et bredt utvalg av oppgaver, når tekniske problemer oppstår og skal løses. For å lykkes i denne jobben må du være serviceminded, løsningsorientert, ikke være redd for å jobbe i høyden og være teknisk dyktig.

Vi tilbyr en permanent stilling, konkurransedyktig lønn og opplæring på stedet, samt de beste vilkårene for videreutdanning av personalet.

Om SSI Schäfer
SSI Schäfer A / S er en del av SSI Schäfer-konsernet, verdens ledende leverandør av modulære lager- og logistikkløsninger. Selskapet har over 10 500 ansatte, fordelt på 70 produksjonssteder over hele verden

Vi er en totalleverandør av lager, industri og logistikkløsninger som designer, utvikler og produserer løsninger til lagerbygninger, distribusjonsentre, fabrikker, verksteder og kontorer. Dette inkluderer manuelle og automatiserte løsninger for lagring, plukking og sortering, samt løsninger innen transportsystemer.

Søk nå og vær med på å skape fremtidens intralogistikk med oss!