Har du erfaring fra byggebransjen? Vi søker hjelpearbeidere!

Firma logo

Pecus AS er et rekruttering- og bemanningsbyrå med fokus på nordisktalende personer som vil jobbe i Norge. Vi holder til midt i hjertet av Oslo sentrum. Vi ble etablert i 2012 og vokser raskt med oppdrag i hele Norge. Vi har kunder og konsulenter i fokus og er opptatt av høy kvalitet og kompetanse. Vi er medlem av NHO Service og innehar kvalitetsstempelet Revidert Arbeidsgiver.

Er du klar for jobb som hjelpearbeider hos oss på Pecus? Vi har mange bra kunder som trenger hjelp med riving, sjauing og lettere snekker oppgaver. Vi søker nå flere personer med erfaring fra byggebransjen for oppdrag i Oslo og omegn!

Vi ønsker og forsterke vårt team med hjelpearbeider til bygg og anleggsbransjen for oppdrag rundt om i Oslo.

Arbeidsoppgavene vil vareiere fra riving og sortering, sanering, montering og diverse bærejobb - både utvendig og innvendig. Arbeidssted vil være på ulike sentere, skoler, leiligheter og industribygg på ulike adresser hovedsaklig i Oslo. Du som søker trenger ikke ha fagbrev, men et par år på bygg og anlegg eller annen praktisk utdanning fra videregående skole samt noe praksis vil være en god bakgrunn. Verktøy som blir brukt er blant annet kubein, hammer, drill og andre diverse håndverktøy, slik at her er det fint hvis du har praktisk erfaring med dette.

Arbeidstiden vil primært være på dagtid i ukedager hvor overtid kan forekomme. Dette er en varierende og fysisk krevende jobb, så du som person burde være glad i fysisk arbeid og klar for å ta i et tak med nye utfordinger fra dag til dag.


Er dette noe for deg? Send inn din søknad ved å trykke på søk her og registrer deg på vår hjemmeside pecus.no.  Alle søknader må gå gjennom nettsiden. Vi mottar ikke søknader via e-post men hvis du har spørsmål er du velkommen til å ta kontakt.
 
Vi tar kontakt med aktuelle kandidater og holder intervjuer fortløpende.

Nøkkelord:

  • Sjauer
  • Rivearbeid
  • Hjelpearbeider
  • Riving
  • Saneringsarbeid

Bransje: Bygg og anlegg

Bransjekategori: Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk

Alternativ bransje: Ufaglært håndverk

Alternativ bransjekategori: Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk

Om denne stillingen

Arbeidsgiver Pecus AS
0157
Lønn Etter Avtale
Sted Oslo
Tittel Hjelpearbeider
Sektor Privat
Omfang Engasjement
Antall stillinger 3
Nettside www.pecus.no
Søknadsfrist Snarest

Søk på stillingen

E-post*
Fornavn*
Etternavn*
Telefon*

Kontaktpersoner

Firma logo

Jasmine Odenbark

Rekrutterer

jasmine@pecus.no

Firma logo

Vegard Øyhaugen Bye

Konsulentsjef

vegard@pecus.no