Vi søker hardtarbeidende lagermedarbeider til vår kunde i Lillestrøm!

Firma logo

Pecus AS er et rekrutterings- og bemanningsbyrå med store ambisjoner. Siden etableringen for 10 år siden har oppdragene og kundeporteføljen økt stabilt. Med en 40% økning i fjor omsetter vi i dag for ca. 80 millioner og målsetningen er klar. Vi skal vokse mer. Vi har kunder og konsulenter i fokus og er opptatt av høy kvalitet og kompetanse. Vi er medlem av NHO Service og innehar kvalitetsstempelet Revidert Arbeidsgiver.

Vi trenger nå effektive pakkemedarbeidere til en av våre kunder. Dette er en perfekt mulighet for deg som ønsker å opparbeide deg erfaring innenfor bransjen. Er du i god fysisk form og arbeider i et raskt tempo? Les videre!

Vi søker etter deg som trives med et høyt tempo og som ønsker å opparbeide deg erfaring innen lager & logistikk. Ettersom det er et lager som ikke krever tidligere erfaring fra lagerarbeid, er dette muligheten å gripe tak i for deg som vil bli en lagermedarbeider men trenger et sted å starte med å bygge erfaring på. Arbeidstider vil primært være fra 08:00-16:00 fra mandag til fredag, så du som søker kunne jobbe til disse tidene. Du bor gjerne i nærheten av Leiraveien i Lillestrøm eller har muligheter til å komme deg dit enten med bil eller kollektivtransport. Du må kunne snakke skandinavisk eller godt engelsk. Arbeidet betales med akkordlønn, og med et normalt pakkenivå og tempo vil timelønn ligge på omkring 211,-. For en effektiv og dyktig pakker kan lønnen bli enda høyere enn dette. Det er i stor grad opp til deg selv og ditt team hvor mye du ønsker å tjene i løpet av en dag på jobb. 

Du må kunne arbeide godt i team, da du vil jobbe med 6 andre om å nå bedriftens ønske om tempo. Du er en person som motiverer andre til å gjøre en god jobb så vel som deg selv. 

Arbeidsoppgaver:

  • Pakking av 24 ulike juleøl som skal fordeles i en juleøl-kalender
  • Sortere pakker som skal av gårde til ulike ruter
  • Sette sammen pappesker etter kundens behov
  • Løfte fylte esker over på pall og 
Kvalifikasjoner:
  • Du er en gledesspreder med positiv innstilling!
  • Tilgjengelig for jobb på dagtid og muligheter for kveldstid ved behov
  • God fysikk og trives med tunge løft
  • Trives med høyt tempo og fysisk arbeid
  • Nøyaktig
  • Kan kommunisere på et skandinavisk språk eller du snakker godt engelsk

Hvis du synes dette høres spennende ut så send inn din søknad i dag! Dette gjør du ved å laste opp din CV og søknad på vår hjemmeside. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet, og vi holder intervjuer fortløpende. Ta kontakt på sofie@pecus.no om du har noen spørsmål vedrørende stillingen. Jeg gleder meg til å lese nettopp din søknad!

*Grunnet GDPR vil søknad og CV på mail ikke bli vurdert

Bransjekategori: Transport / Logistics / Warehouse

Om denne stillingen

Arbeidsgiver Pecus AS
Leiraveien 14
2000
Lønn Etter avtale
Sted Lillestrøm
Tittel Lagermedarbeider
Antall stillinger 2
Nettside www.pecus.no
Søknadsfrist Snarest

Søk på stillingen

E-post*
Fornavn*
Etternavn*
Telefon*

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Sofie Kjønnøy

Rekrutterer

sofie@pecus.no

Stillinger