Vi søker deg som vil jobbe som tippbilsjåfør på østlandet

Ønsker du en spennende arbeidshverdag?

Registrer deg!

Jag vill få e-post om jobbmöjligheter och nyheter från Pecus. (Du kan avsluta prenumerationen när som helst.)
 

Hvem vi søker

Det er varierte og spennende arbeidsdager som går sjåførene våre møte hos noen av Norges ledende entreprenører! Vi jobber lokalt i vårt nærområde rundt Oslo og med kontrakter som strekker seg over hele Norge. Vi ser etter erfarne tippbilførere som har førerkort CE og yrkessjåførkompetanse. Har du relevant erfaring og sertifikatene som trengs?

Hva vi tilbyr

Avhengig av prosjektet du jobber med, kan oppgavene variere en del. I området rundt Oslo jobber vi vanligvis fra Mandag – Torsdag, men det hender også at det er mulighet for rotasjon (7 dager på / 7 dager fri).
Selvfølgelig er det alltid arrangert overnatting med diettpenger eller mat på stedet du jobber. Vi hjelper til med reiser etter nærmere avtale og lønnen er konkurransedyktig.
Registrer deg, så kontakter vi deg!

OM PECUS

Pecus er et ledende bemannings- og rekrutteringsforetak med spesialitet innen nordisk arbeidskraft. Med vår kompetanse og ekspertise innen det norske arbeidsmarkedet er vi et naturlig førstevalg for deg som søker nye utfordringer! Fra og med 2012 har vi årlig doblet vår omsetning og bygd opp et stort fundament med seriøse og store arbeidsgivere i ulike bransjer.

Kontakt oss i dag sånn at vi kan skreddersy en løsning som passer deg!

Tippbilsjåfør


Vi søker stadig strukturerte tippbilsjåfører for våre kunder i Norge. Det er en fordel å ha relevant erfaring fra bransjen.

Førerkort kl. C, ønskelig med CE.

Ønsker du å jobbe som tippbilsjåfør i Norge?

Meld din interesse her:

Jeg vil motta e-post om jobbmuligheter og nyheter fra Pecus. (Du kan melde deg av når som helst.)