Bygg

Er du ute etter en aktiv jobb i Norge? Vi ser hele tiden etter faglærte tømrere eller de med betydelig praktisk erfaring fra konstruksjon og materialer benyttet i norsk bygningsmasse.

Å jobbe som rørlegger i Norge er interessant. Det er et fremtidsrettet yrke med tanke på nye løsninger iht verktøy og materialer.

Er du ute etter en fysisk jobb? Da kan du være en av dem vi søker for våre samarbeidspartnere.

Å være arbeidsleder krever at du har gode egenskaper innen kommunikasjon og planlegging. Sammenlignet med en stilling som prosjektleder har du som arbeidsleder det overordnede ansvaret for jobben på arbeidsplassen.

Elektrikere er ettertraktet i Norge. Mye takket være deres arbeidsmoral og kompetanse, men også fordi dyktige elektrikere er mangelvare i Norge.

Ønsker du å utvikles faglig som flislegger i Norge? Her har du mulighet til å bli best på bad hos våre kunder med høye mål.

Som hjelpearbeider i Norge får du mulighet til å jobbe på langvarig og korte prosjekter hos godt etablerte kunder.

Det kan være gode karrieremuligheter som murer i Norge. Via Pecus får man samarbeidet med seriøse firmaer som utvikler deg både faglig og personlig.

Trives du med ansvar? Som prosjektleder for store og små oppdrag hos våre kunder vil du ha det totale ansvaret for prosjekter fra start til slutt.

Vi søker stadig flere dyktige stillasmontører på vegne av våre kunder i Norge.

Vi søker stadig strukturerte tippbilsjåfører for våre kunder i Norge.