Kundeservice

Om du er serviceinnstilt og pliktoppfyllende kan du være en av dem vi ser etter for våre samarbeidspartnere. Arbeidsoppgavene kan være å besvare innkommende telefoner angående tekniske eller administrative spørsmål, besvare henvendelser via e-post, tilby bedriftens ulike produkter til kunder som ringer inn o.l.

Våre kunder søker deg som er strukturert, serviceinnstilt og pliktoppfyllende til våre ordremottak. Du må være positiv og yte service, være ryddig og kunne arbeide i en til tider hektisk hverdag.

Vi er på jakt etter deg som trives i en hektisk hverdag der du kan bidra med et stort engasjement hos våre kunder. Arbeidsoppgavene kan være å motta innkommende samtaler i tillegg til ordrebehandling, fungere som en støtte mot selgerne der du bidrar til selskapets effektivitet og organisering o.l.

Er du en serviceinnstilt og selvgående resepsjonist? Da kan du være den våre kunder søker etter. Arbeidsoppgavene kan bestå av daglig resepsjonsarbeid, diverse administrative oppgaver, betjening av sentralbord, besvare innkommende henvendelser pr tlf og mail o.l.