VI SØKER DEG SOM VIL JOBBE INNEN VVS I Oslo

Ønsker du en spennende arbeidshverdag?

Registrer deg!

Jeg vil motta e-post om jobbmuligheter og nyheter fra Pecus. (Du kan melde deg av når som helst.)
 

Hvem vi søker

I Pecus har vi alltid et stort behov for dyktige rørleggere. Vi søker deg som har bred erfaring innom yrket og som samarbeider godt med andre. Om du ønsker en fleksibel rotasjon og en spennende arbeidshverdag har vi jobben til deg.

Ta sjansen og bli en del av vårt team!

våre verdier
for kandidater

Våre oppdrag

Vi jobber med Norges ledende entreprenører innenfor rørfaget og har oppdrag i hele Norge – fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Prosjektene løper ofte fra 1-2 år og takket være at vi jobber med de største entreprenærene finnes det godt med prosjekter å bytte til. På de fleste prosjektene kan vi ordne rotasjonsløsninger etter dine ønsker.

Hos oss får du bra timelønn, vi dekker dine flybilletter og ordner bolig. På flere prosjekter tilkommer det også ett lønnstillegg. Legg igjen kontaktinformasjonen din så tar vi kontakt med deg!

Prosjektledere

Vi er alltid på jakt etter VVS-montører, både til prosjektbasert jobb og til serviceoppdrag. Derfor er vi alltid interesserte i å komme i kontakt med erfarne prosjektledere. I Norge er mangelen av kvalifiserte prosjektledere innen VVS stor og vi har bestandig kunder som spør etter dyktige prosjektledere. Om dette høres spennende ut, vil vi at du registrerer deg så tar vi kontakt!

OM PECUS

Vi er et bemannings- og rekrutteringsfirma som hjelper bedrifter over hele Norge med tilgang til kvalifisert personell innenfor flere ulike bransjer. Pecus er resultatet av operative eiere, dedikerte kollegaer, seriøse samarbeidspartnere samt dyktige konsulenter. Med mange års erfaring i bransjen har vi opparbeidet oss den kompetanse som trengs for å skreddersy løsninger for våre kunder og konsulenter, bidra med kreative forslag til kostnadseffektive løsninger samt jobbe langsiktig og dedikert for å løse alle typer behov.

Å bygge langsiktige og gode relasjoner er viktig for oss, både mot kunder, konsulenter, kandidater og leverandører. Vi er engasjerte og jobber alltid hardt for at våre kunder skal få så mye som mulig ut av å samarbeide med oss.

Vår visjon er å være førstevalget for folk i Norden som søker jobb i Norge via bemanningsfirma. Det skal vi oppnå gjennom å ha seriøse oppdragsgivere og godt arbeidsmiljø, samt gjennom å hjelpe våre kandidater og være en god støtte under oppstarten av deres nye karrierer i Norge og under tiden de bor og jobber her.