A hansen logo

Vil du lede bærekraftige prosjekter i et av Oslos raskest voksende byggefirmaer?

A Hansen søker prosjektleder med ingeniør-bakgrunn eller tilsvarende fagfelt

Interessert?

Om jobben:

A Hansen gruppen har prosjekter for store, profesjonelle aktører, og ønsker derfor å være den beste partneren for bærekraftig nybygg og rehabilitering. I den sammenheng ser vi etter deg som har en formell utdannelse eller annen relevant teknisk kompetanse.

Hovedoppgavene til prosjektlederen

Hvordan er det å jobbe hos A Hansen?

I A. Hansen Gruppen har vi fokus på å leve opp til vårt renomme, som den seriøse aktøren vi er med leveranser av ypperste kvalitet. Vår tilnærming baserer seg på en flat organisasjonsstruktur og et tett samarbeid mellom ledere og øvrige ansatte.

Per idag er vi 110 ansatte i A. Hansen Gruppen som fordeler seg på ledelse og administrasjon, prosjektansvarlige og håndverkere. Vår visjon er å fortsette å vokse til å bli den foretrukne tverrfaglige aktøren i bransjen.

 

Ønskede kvalifikasjoner

Hva vi tilbyr:

Spennede prosjekter og arbeidsoppgaver

Gode interne uviklingsmuligheter

Konkurransedyktig
lønn

Logo

A. Hansen Gruppen AS ble opprettet januar 2017 via sammenslåing av flere selskaper.

Gjennom vår tverrfaglige kompetanse og et målrettet arbeidsmiljø tar vi for alvor fatt på våre kunders behov. Våre ambisiøse medarbeidere sørger for at våre leveranser og ferdigprodukt utføres med presisjon og med markedets anerkjente kvalitetsprodukter.

Firmaet har fulgt med i en rivende utvikling, og i dag utgjør A. Hansen Gruppen et av Oslos største og mest allsidige produksjons- og monteringsbedrifter i faget.

Våre tjenester benyttes av private, det offentlige, arkitekter, private borettslag og entreprenører i Oslo- og Akershus-området. Service og kvalitet har vår høyeste prioritet.

Interessert i jobben? Registerer deg øverst!

Bemanning og rekruttering