Pecus montasjo logo

Velkommen til
Pecus Montasje

◦ Adshel ◦ Møbler ◦ Folie ◦ Solskjerming ◦ Varmepumper ◦

KOmpetanse

Erfaring

Vi har over 20 montører med til sammen over 50 år erfaring fra montering av diverse produkter.

Teamet vårt har en bred kompetanse innenfor alle typer montasje, noe som gjør at vi kan ta på oss forskjellige oppdrag og være trygge på å levere etter våre kunders ønsker. Våremontører er blant annet kurset i HMS, arbeidsvarsling, bruk av personlift og car wrapping.

Som montør i Pecus blir du fast ansatt med et trygt arbeidsforhold, hvor dine behov og ønsker blir ivaretatt. Vi legger stor vekt og prestisje i at våre ansatte skal trives på jobb, være fornøyd med sine arbeidsoppgaver og at det er ryddighet rundt arbeidsforholdet og lønn.

TEAMET

Benjamin
Avdelingsleder

Benjamin startet i Pecus i 2017. Han er driftsleder for Pecus Montasje og har tidligere erfaring som montør selv. Den erfaringen kombinert med administrative lederegenskaper gjør at han er en god kontaktperson for våre oppdragsgivere.
Montasjebransjen kan til tider være veldig hektisk og med mange forskjellige oppdrag samtidig. Når det virkelig brenner er det få som kan løpe like fort som Benjamin

Miroslav
Arbeidsleder

Miroslav er vår arbeidsleder og funger som et bindeledd mellom kontoret og det som skjer ute på prosjekt. For å sikre at jobben gjøres til punkt og prikke er Miroslav også ute operativt.
Miroslav har mye erfaring både som montør selv og som leder. Det å kunne ha en mann ute i jobb som rapporter inn gjør at vi kan tilpasse oss eventuelle endringer på kort varsel og kan gi våre kunder en ekstra trygghet på at jobben blir gjort etter ønske.

Interessert?

Ta kontakt for en helt uforpliktende samtale med avdelingsleder Benjamin.