Nytt forsidebilde med navigeringsknapper

Her kan folk trykke på knappene for å gå direkte til segmenter

Fant ingen felt.

Kort med tekst ved "mouseover"

Våre bransjer

Vi har lang erfaring og stor kompetanse innenfor flere bransjer. Les mer om våre bransjer her.

Lager

Vi jobber med alt fra lagermedarbeidere til lagersjefer. Vi har over 5 års erfaring med bemanning og rekruttering til både store og små bedrifer i Oslo.

Bygg

I kandidatbasen vår har vi alt fra tømrere til stillasmontører, og vårt team kjenner godt til fagområdet og er opptatt av å levere høy kvalitet i alle ledd. Vi er i dialog med mange kandidater hver uke, og vi har utarbeidet gode rutiner for å kvalitetssikre kandidatene.

Anlegg

Innenfor anlegg vet vi at det kan være mangelvare på kvalifisert arbeidskraft, og vi jobber derfor proaktivt hver dag for å bistå våre kunder i å finne dyktige kandidater som innehar ønskede kvalifikasjoner for deres bedrift.

Logistikk

Vi kjenner godt til det varierende behovet i bransjen, og i vårt team tilpasser vi oss kontinuerlig kundens behov med tett samarbeid og stor grad av fleksibilitet.

Montasje

Vi har over 50 montører med et veldig bred kompetanse. Vi jobber med montasje av møbler, skilt, folie, solskjerming og wrapping.

Kontor

Vi jobber med noen av landets største bedrifter innen lager, bygg og montasje og disse har ofte behov for gode folk innen HR, salg og ledelse. Vi har lang erfaring med å finne kompetente personer til disse stillingene,

Ikon segment med bevegelse

Profesjonell og punktlig
En samarbeidspartner du kan lene deg på

Vertifisert av HMS reg og Smartbank og har kvalitetstempelet Revidert Arbeidsgiver.

Vi er stolte av vår administrasjon - hos oss vil du aldri oppleve noe rot med fakturering, bemanningsplaner eller annent administrasjonsarbeid.

Fagarbeidere av kvalitet som er grundig vertifisert gjennom vår rekrutteringsprosess som er utviklet over 7 år.

Alltid tilgjengelig - Vi vet at ikke alle bedrifter jobber i den tradisjonelle 8-16 arbeidsdagen. Hos oss får du alltid oppfølgning når du trenger det.

Karusell med info - kan brukes til feks. sitater, bilder e.l.

Hør fra noen av våre kunder

Rekruttering

Tre bilder/Ikoner som vises frem

Digital markedsføring er helt nødvendig om man skal lykkes med bemanning og rekruttering i dagens arbeidsmarked. I dag bruker 9 av 10 kunder gjennom oss digital markedsføring og rettede kampanjer i sosiale medier.

Bedrift
Digital marketing
Bemanning til prosjekt

Vi tilbyr segment med bilder og utvidet tekst

Et bra arbeidsmiljø

Vi har bygget opp et arbeidsmiljø i Pecus som vi er veldig stolte av! Hos oss blir du en del av et inkluderende og sosialt miljø som gjør at arbeidshverdagen blir enda bedre.

Varierte arbeidsoppgaver

Vi jobber for å tilby en arbeidshverdag med varierte arbeidsoppgaver som gjør at konsulentene våre kan dra på jobb og ha oppgaver som de mestrer og oppgaver som de kan lære noe av.

Bransjeledende betingelser

Våre rekruttere jobber for å forhandle frem best mulig avtale for deg. Man taper aldri penger på å jobbe gjennom Pecus og får samme lønn som man hadde gjort direkte i bedriften.

Verktøy og bilordning

Gjennom Pecus vil du alltid ha nødvendig utstyr for en jobb. Vi har arbeidstøy, verktøy og bilordninger

Smalt segment med bevegelse:

Interessert og vil vite mer?
Ta kontakt med en av våre rekrutterere for en uforpliktende samtale

Tre-delt segment

Hør fra oss

Vår rekruttering

«Vi jobber tett med kunden. Vi utfører tester på de mest aktuelle kandidatene som vi, sammen med kunden, mener passer best til jobben. Så analyserer vi resultatene åpent med deg som kunde. På den måten vet vi akkurat hva som trengs for å finne riktig person til riktig jobb!» 

«Utover det tette samarbeidet med deg som kunde markedsfører vi også i kanaler som ikke alle andre gjør. En passiv finn.no-annonse kan gi gode resultater, men vi går samtidig ut og leter aktivt etter riktig kandidat. Også etter ansettelsen følger vi opp så at alt føles bra og at fremtidige samarbeidene blir så bra som mulig.»

Peter Quist - Oprativ leder

Peter rekruttering

Spørsmål med svar - kan brukes til å ofte stilte spørsmål rundt en stilling eller til å spare plass

FAQ

Noen av de spørsmålene vi får oftest

Bemanning er utleie av arbeidskraft, mens rekruttering er når vi finner et person til fast stilling i din bedrift.

Nei, du vil få samme lønn som du hadde fått direkte i bedriften. Grunnen til at en bedrift tar i bruk et bemanningsbyrå er fordi det kan være vanskelig å finne god arbeidskraft, så bedrifter er villige til å betale litt ekstra for å få god arbeidskraft gjennom oss.

Ja! Vi jobber med noen av landets største og mest etablerte selskaper og her er det mulighet til å gå i gradene gjennom oss, eller bli tatt over fast av disse bedriftene.

Du vil ha en mye større kontroll over din egen arbeidshverdag. Vi jobber ikke bare med forskjellige bedrifter, men også med mange forskjellige bransjer. Hos oss vil du få muligheten til å opparbeide deg viktig arbeidserfaring, få opplæring og kursing i verdifulle egenskaper.

CV-guide

I denne guiden gir vi deg tips til hvordan du kan utforme din CV for at den skal bli oversiktlig og for at den skal fange leserens interesse.

Skrive søknad

Søknadsbrevet ditt er et kompliment til CV-en din. Her får du mulighet til å fortelle leseren hvem du er og hva som er dine sterke sider.

Ny type ikon-segment

Syntes du det er vanskelig å søke jobb?
Sjekk ut våre jobbtips og CV-mal!

Tips til jobbintervju

Jobbintervjuer innebærer ofte en viss anspenthet og nervøsitet å gå på intervju. Her følger noen tips som kan være bra å tenke på når det er din tur.

CV-mal

Utforming av CV kan være vanskelig. Vi har gjort det enkelt og laget en mal som du kan laste ned og fylle ut med informasjon.

Nye ikoner

IKON

IKON

IKON

IKON

IKON

IKON

IKON

IKON

IKON

IKON

IKON