Murer ellingard

Erfaring som flislegger, murer, steinarbeid eller betongarbeid?

Ellingard Gruppen ser etter nye kollegaer til å styrke sin avdeling i Oslo!

Interessert? Registrer deg her så tar vi kontakt med deg!
Ellingard gruppen jobb
Ellingard gruppen jobb
Bemanning og rekruttering

Vil du jobbe med oss?

Alle som ønsker å jobbe hos oss vil komme inn i en bedrift med høy kompetanse innen flislegging, mur og steinarbeid. Vi er en bedrift som vokser og ser etter noen som ønsker å være med på reisen videre.

Jobber du hos oss ser du klare resultater av det du er med på å skape og kan være med på prosjekter du kan være stolt av og du vil se resultatet av arbeidet ditt over hele Norge!

Vi ser etter en med erfaring fra lignende oppgaver og deg som ønsker å satse på en langsiktig karriere i Oslo.

Jobben:

Du vil jobbe med alt fra små serviceprosjekter til store prosjekter med naturstein, betong/muring og flisarbeider. Vi ser etter deg som er selvstendig og har erfaring med å delta i prosjekter fra start til slutt. Det er en stor fordel om du har erfaring som flislegger, steinlegger eller murer, men annen relevant erfaring kan også være av interesse.

Vi vil at du skal være stolt av arbeidet ditt som håndverker og se etter en bedrift å vokse i. Da ønsker vi også å investere i deg!

Ønskede kvalifikasjoner

Hva vi tilbyr:

Dyktige
kollegaer

Firmabil
og verktøy

spennende
prosjekter

Gode utviklingsmuligheter

God
lønn

Et veldig bra arbeidsmiljø

Steinarbeid utført av Ellingard Gruppen

Personlige egenskaper

Vil du vite mer om hvordan Ellingard naturstein jobber? Se denne videoen fra vårt fantastiske prosjekt på Nasjonalmuseet i Oslo!

Murer ellingard

Du kommer til å jobbe med alt fra små serviceprosjekter til store prosjekter med naturstein, mur og flis over hele Oslo. Vi ser etter deg som er uavhengig og har erfaring med å delta i prosjekter fra start til slutt. Det er en stor fordel hvis du har erfaring som flislegger, steinmontør eller murer, men annen relevant erfaring kan også være av interesse.

Interessert i jobben? Registerer deg øverst!