Bemanning og rekruttering

Erfaring med filetering av fisk?

Vi ser etter deg som ikke er redd for å ta et tak og har erfaring med filetering av fisk!

Registrer deg her så tar vi kontakt.

Om jobben

Daglige oppgaver vil bestå av å filetere fisk i et raskt tempo, i godt selskap med dyktige kolleger. I tillegg forekommer forefallende oppgaver i forbindelse med forberedning og hygiene.
Arbeidet foregår på dagtid, og du forventes å være tilgjengelig fra mandag til fredag i tidsrommet 06:00-15:00.

Arbeidsplassen er sentralt plassert i Oslo, kun 10-minutters gange fra Oslo S. Alternativt har du enkel tilgang til offentlig transport. For de som velger å bruke bil, tilbys ansattparkering rett utenfor lageret.

Kvalifikasjoner

Vi tilbyr

Gunstige
lønnsbetingelser

Et herlig
arbeidsmiljø

Opplæring og
oppfølgning

Interne
utviklingsmuligheter

Arbeidsoppgaver

Filetering, skinning og de-boning av forskjellig typer fisk.

Kvalitetssikring av produktene.

Desinfisering og rengjøring av areal og utstyr

Oppfølgning og opplæring av kolleger/nye ansatte.

OM Fiskcentralen

Fiskcentralen leverer kvalitetsprodukter til flere av landets ledende restauranter, storhusholdningskjeder og spesialforretninger. Fiskcentralen holder til i Oslo Fiskehall og er en sjømatbedrift med fokus på leveranse av fersk fisk og skalldyr til konsumentmarkedet i Norge. Mesteparten av det som omsettes hos Fiskcentralen er villfisk, hovedsakelig av det kortreiste slaget.