Bemanning og rekruttering

Vi ser etter gravemaskinførere til fast stilling med gode betingelser!

Interessert? Registrer deg så tar vi kontakt.

Fant ingen felt.

Hvorfor Pecus?

Vi tilbyr alt fra intime V/A-prosjekter i Oslos gater til store veiarbeider langs E6 i idylliske omgivelser på Helgelandskysten

Som gravemaskinist for oss får du en backing og en sikkerhet i et arbeidsmarked fult av deltidsarbeid og kortvarige prosjekter. Vi har et proft team som jobber eksklusivt for våre Bygg- & Anleggskonsulenter og som går på jobb hver dag med ett mål:

Våre konsulenter skal ha best mulig arbeidshverdag.

Vi tilbyr

Trykk på ikonene for å lese mer!

Gode lønnsbetingelser

Du vil alltid få samme lønn i Pecus som du ville fått direkte hos kunden og det er i tillegg ofte mulig å ta på seg ekstra prosjekter og overtid om det skulle ønskes

Rotasjonsjobb eller man-tor

Det er mulighet for både rotasjonsjobbing og mandag til torsdag

Reise og bolig

Vi hjelper til med både bolig og reise om nødvendig

Fast stilling

Alle våre gravemaskinister har fast stilling hos oss

Selvstendig og nevenyttig?

Våre oppdragsgivere har mange forskjellige oppdrag. Alt fra kabel-grøfting til områdeplanlegging og veibygging. Vi ser derfor etter deg som er selvgående og har erfaring fra prosjektarbeid tidligere. 

Vi jobber med både noen av landets største bedrifter og lokale foretak, som konsulent for Pecus vil du kunne være sikker på at vi finner prosjekter som passer deg!

Ønskede kvalifikasjoner

Pecus AS er et rekruttering- og bemanningsbyrå med store ambisjoner. Siden etableringen for 10 år siden har oppdragene og kundeporteføljen øket stabilt. Med 70 % øking omsetter vi i 2021 ca 140 millioner og målsetningen er klar. Vi skal vokse mer. Vi har kunder og konsulenter i fokus og er opptatt av høy kvalitet og kompetanse. Vi er medlem av NHO Service og innehar kvalitetsstempelet Revidert Arbeidsgiver.