Bemanning og rekruttering

Er du handy og liker å skru?

Vi ser etter en servicetekniker

Interessert? Registerer deg her

Kvalifikasjoner

Formell utdanning er et pluss

Fordel med erfaring som kjølemontør/-tekniker

Evnen til å lese og forstå tekniske tegninger

Førerkort klasse B

Om jobben

Vi søker en Servicetekniker til vår serviceavdeling på Skøyen i Oslo.

Arbeidstiden er vanligvis fra kl. 8 til kl. 16, men på grunn av sesongvarer kan det være behov for fleksibilitet knyttet til arbeidstid i enkelte perioder.

I avdelingen er hovedansvaret reparasjon, vedlikehold og opplæring av kunder i bruk av kjøle- og fryseutstyr. I tillegg har vi ansvar for lagring og transport av fryseutstyr.

Stillingen vil innebære en bred variasjon av arbeidsoppgaver.

Isdalen har klare og tydelige mål om vekst. Vi søker en dyktig og engasjert servicetekniker som sammen med resten av teamet vil bidra til å nå våre mål.

Vi tilbyr

Konkurransedyktig lønn- og pensjonsordinger

Et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø

En interessant stilling i et selskap i stor utvikling

Ny elbil til bruk i kundeopprag

Arbeidsoppgaver

Om Isdalen

Isdalen ble grunnlagt i 1990 med frozen yogurt som vårt hovedprodukt. Etter hvert har vi utvidet vårt sortiment av frosne varer. Med en besetning på 7 dedikerte ansatte som betjener hele landet, er vi stolte av å være en liten, men effektiv virksomhet som har en forventet omsetning på ca 53 MNOK. Isdalen har etablert leveranseavtaler med anerkjente aktører som Reitangruppen (Rema 1000, 7-Eleven, Narvesen), Funky Frozen Yogurt, NorgesGruppen (Deli de Luca, Meny, Jacobs), Coop Mega, Sats, samt flere mindre kjeder og individuelle kunder. Selskapet ble i 2016 kjøpt av Diplom-Is AS og inngår som et frittstående datterselskap i Diplom-is-konsernet.