Megaflis

Er du MegaFlis Mjøndalens nye avdelingsleder?

Megaflis ser etter en motivert avdelingsleder til butikken i Mjøndalen som skal lede teamet!

Interessert? Registrer deg her, så tar vi kontakt!

Om jobben

Vårt varehus i Mjøndalen består av mange dyktige medarbeidere og vi søker nå etter en driftig, målrettet og motivert avdelingsleder som vil være med å utvikle varehuset videre.

Som en del av MegaFlis Mjøndalen vil du få jevnlig kursing i tillegg til god støtte fra erfarne og rause kolleger. Hos oss tror vi at et godt team er satt sammen av ulike mennesker med ulik bakgrunn og egenskaper. Vi ønsker derfor at vår neste kollega har god lagånd og trives i et miljø hvor man spiller hverandre gode. 

Vi tilbyr

Verdens beste kolleger!

Opplæring og erfaringsdeling

En av landets beste helseforsikringer

Personalgoder og god lønn

Ansvarsområder

Praktisk info

Megaflis
I over 20 år har Megaflis jobbet for å levere kvalitetsprodukter til hus og hjem. Vi mener at oppussing skal være både enkelt og morsomt, samtidig som at alle skal ha muligheten til å kunne skape sitt drømmehjem. Kundenes tid er viktig og de skal ikke bruke mer tid og penger enn nødvendig når de pusser opp, derfor jobber vi daglig for å kunne tilby våre kunder et bredt sortiment kvalitetsprodukter til særdeles lave priser.I MegaFlis ønsker vi å være effektive, endringsvillige og fremtidsrettet med et mål for øye, nemlig å skape flest mulige fornøyde ansatte og kunder.