verdier

Ser du etter en fysisk jobb i Oslo?

Pecus Montasje ser etter nye montører!

Ingen forhåndskunnskaper kreves, vi tilbyr god opplæring og oppfølgning

Montør for Pecus

Det å jobbe som montør for Pecus er en aktiv og fysisk jobb som tar deg over hele Oslo, ingen arbeidsdag er lik!

Som montør i Pecus blir du fast ansatt med et trygt arbeidsforhold, hvor dine behov og ønsker blir ivaretatt. Vi er i sterk vekst, men fortsatt små nok til å lytte til alle våre ansatte. Vi legger stor vekt og prestisje i at våre ansatte skal trives på jobb, være fornøyd med sine arbeidsoppgaver og at det er ryddighet rundt arbeidsforholdet og lønn.

Du vil også kunne se resultatet av arbeidet ditt over hele byen!

Om Pecus montasje

Vi jobber med foliering av frostet film, solfilm, bildekaler og coverstyl, samt montering av skilt og møbler og vi er ansvarlig for all montering av utendørsreklame i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark.

Vårt montasjeteam består av over 20 montører i fast jobb hvor flere har over 10 års erfaring. 

Vi tilbyr

Opplæring

Varierte arbeidsdager

Oppfølging

Fast stilling

Gode betingelser

Ønskede kvalifikasjoner

verdier

Pecus er et selskap i sterk vekst med store ambisjoner. Vi ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver med godt sosialt miljø hvor våre medarbeidere kjenner en sterk tilhørighet. Vi legger prestisje på ryddighet i alt fra ansettelsesprosesser og oppfølging, til lønn og avtaler. Siden etablering for 10 år siden har oppdragene og antall samarbeidspartnere øket stabilt. Med en økning på 50% omsetter selskapet i dag cirka 120 millioner kroner. Målsetningen er klar – Vi skal vokse mer! Vårt hovedkontor ligger i hjertet av Oslo, men med et bredt spekter av samarbeidspartnere kan vi tilby jobb i hele landet. Vi er medlem av NHO Service og Handel, StartBANK og HMSREG. I tillegg innehar vi kvalitetsstempelet Revidert Arbeidsgiver.