Bemanning og rekruttering

Vil du ha den kuleste jobben innen telekom?

Vi søker deg som har fagbrev eller relevant erfaring som telekommunikasjonsmontør

Om jobben

Til vår avdelinger i Oslo og Fredrikstad søker vi nå flere montører som passer godt inn med våre fantastiske medarbeidere. Nimbus Fiber er et selskap i Nimbus-gruppen som leverer montør tjenester innen fibernett og telekommunikasjon. Vi er i rask vekst og har et godt arbeidsmiljø. Vi søker deg som nå trenger nye utfordringer og gjerne har erfaring fra bransjen tidligere.

Fast ansettelse 100%

Arbeidstid: Fleksibel (Mellom 07-19)

Vi tilbyr

Gunstige lønns- og
overtidsbetingelser

Et herlig
arbeidsmiljø

Opplæring og
oppfølgning

Interne
utviklingsmuligheter

Arbeidsoppgaver

Installasjon av
fibernett

Montere kanaler,
kabelbroer og rør

Kjernebore og hulltaking
til føringsvei

Gjennomføre
kvalitetskontroll

Gjennomføre service
og kundeinstallasjoner

Følge rutiner for
HMS og sikkerhet

Kvalifikasjoner

Bemanning og rekruttering
Bemanning og rekruttering

Nimbus Fiber AS er et selskap som leverer tjenester innen fibernett og telekommunikasjonsmontasje. Selskapet ble etablert som Ninjafiber på nyåret i 2010 og har siden oppstart utvidet til å i dag ha ca 75 ansatte.

Nimbus Fiber AS er en del av Nimbus-gruppen, som leverer turnkey-fiberutbyggingstjenester i hele landet. Vi håndterer hele prosessen – salg, graving, blåsing, installasjon og kundeforvaltning. Våre kunder er flere av de største fiberleverandørene i Norge. Ingen av våre kunder er like og vi strekker oss langt i å tilrettelegge langsiktige løsninger for hver enkelt kunde. Vi ER våre medarbeidere , derfor satser vi alt på å skape et miljø hvor mennesker lytter, forstår hverandre og jobber som et team!