Optimera

Optimera bygger nytt automatisk anlegg i Vestby!

Vi leter etter deg som vil utvikle både deg selv og anlegget.


Optimera avdeling Vestby

Hvem vi søker

Som driftstekniker hos oss, vil du ha en unik mulighet til å utvikle deg innenfor et område som er i en sterk vekst. Vi beveger oss mot en fremtid der lagervirksomhet blir mer og mer automatisert. Basert på dette er vi på utkikk etter deg som vil drifte og vedlikeholde vårt automatiserte lager ute hos våre kunder. 

Arbeidshverdagen tilbyr et bredt utvalg av oppgaver, når tekniske problemer oppstår og skal løses. For å lykkes i denne jobben må du være serviceminded, løsningsorientert, ikke være redd for å jobbe i høyden og være teknisk dyktig.

Kvalifikasjoner

Vi tilbyr

Fast stilling

Muligheten til å drifte et anlegg

Konkurranse-dyktige betingelser

Opplæring på stedet

Muligheter for vidreutdanning

Om SSI Schäfer

SSI Schäfer A / S er en del av SSI Schäfer-konsernet, verdens ledende leverandør av modulære lager- og logistikkløsninger. Selskapet har over 10 500 ansatte, fordelt på 70 produksjonssteder over hele verden

Vi er en totalleverandør av lager, industri og logistikkløsninger som designer, utvikler og produserer løsninger til lagerbygninger, distribusjonsentre, fabrikker, verksteder og kontorer. Dette inkluderer manuelle og automatiserte løsninger for lagring, plukking og sortering, samt løsninger innen transportsystemer.