Pecus
Trondheim

Er din bedrift intressert i våre tjenester? Registrer deg her så tar Frida kontakt!

Pecus avdeling Trondheim

Pecus jobber med noen av landets største og mest etablerte bedrifter innen bygg, anlegg, montasje, lager og logistikk. Vi er bransjeledende på oppfølgning av både kunder og konsulenter og har spesialisert oss på digital markedsføring som gjør at vi finner kandidater som våre konkurrenter ikke får tak i.

Pecus Trondheim ble opprettet høsten 2022, men er allerede i full gang. Avdelingsleder Frida hver eneste dag fra våre kontorer i Ranheimsvegen 7A.

Frida Kronberg - Avdelingsleder

Frida kom til Pecus i 2022 etter over 10 år i servicebransjen. Der har hun opparbeidet seg nyttig erfaring fra kundebehandling, personalledelse og service. i Oslo var hun daglig leder i filialer for både Kaffebrenneriet og Waynes Coffee i flere år før turen gikk videre til Trondheim og Stolt Bryggeri. Etter nesten 2 år som daglig leder i bryggeribransjen er Frida nå klar for å etablere vår avdeling i Trondheim. Frida arbeider tett på sine kunder og drives av gode kunderelasjoner, det er vi i Pecus veldig glade for!

Jeg gleder meg til å bringe videre Pecus sin suksesshistorie i Trøndelag. Jeg er motivert til å starte og det å bygge langvarige relasjoner er noe jeg brenner for!

-Frida Kronberg

Frida kronberg trondheim