Vil du ha jobb innen lager og logistikk?

Pecus jobber med noen av de største selskapene innen lager og logistikk. Vi ser alltid etter flinke personer med relevant erfaring.

Registrer deg! Så tar vi kontakt

Jobb innen lager og logistikk

Pecus tilbyr jobb innen lager og logistikk

Har du lyst på en aktiv jobb i noen av norges mest spennende bedrifter? Da passer Pecus Lager & Logistikk for deg!

Vi ansetter folk til alle posisjoner i en lagerbedrift: Truckfører, lagermedarbeider, serviceteknikker, lastebilsjåfør, flytte-medarbeider og masse andre stillinger.

Våre jobber innen lager

Klikk på boksene for å lese mer

Truckfører

Truckfører

Vi leter hele tiden etter dyktige og fleksible truckførere for våre kunder. Arbeidsoppgaver kan være truckkjøring, plukk og pakk, ferdigstilling av varer, samt øvrige lageroppgaver.  Vi ser etter deg som er effektiv, positiv og som har erfaring fra lager og truckkjøring. Det kan også være en fordel om du er fysisk sterk og trives med tyngre arbeid. Det er et krav at du har truckførerbevis, gjerne T1-T4. 

Servicetekniker

Servicetekniker

Som servicetekniker gjennom Pecus får du muligheten til å jobbe med noen av Norges toppmoderne logistikkanlegg. Som servicetekniker vil du jobbe innenfor et område i sterk vekst. Din arbeidshverdag vil inneholde et bredt utvalg av arbeidsoppgaver og vi ser derfor etter løsningsorienterte, teknisk dyktige personer. 

Lagermedarbeider

Lagermedarbeider

Ønsker du en aktiv arbeidshverdag? Da kan stillingen som lagermedarbeider være rett for deg. Som lagermedarbeider vil arbeidsoppgavene i hovedsak være manuelt lagerplukk, men det kan forekomme sjåførarbeid og andre forefallende oppgaver. Dermed vil det være en fordel med førerkort kl. B og truckkort, samt tidligere erfaring fra lagerplukk. Dette vil være en spennende mulighet for deg som er energisk, effektiv og trives med høyt tempo. 

Flyttemedarbeider

Flyttemedarbeider

 Ikke lyst til å ha en jobb innen lager og logistikk som kun har en arbeidsplass? Hvis du ønsker en aktiv og fleksibel jobb, kan dette være rett for deg. I samarbeid med være kunder søker vi kontinuerlig etter arbeidsglade personer. Her vil du få muligheten til å bidra på både store og små prosjekter. Det er i all hovedsak flytting av kontormøbler. Her kan du få muligheten til å bygge erfaring og gode relasjoner med arbeidskamerater.

Vårt team på Lager og logistikk

Ser du for deg en jobb innen lager og logistikk? Vi har et team som hele tiden jobber for at våre konsulenter innen lager og logistikk skal ha den beste arbeidshverdagen som er mulig. De svarer på spørsmål, hjelper deg og følger deg opp så mye som du skulle ønske. Om det skulle oppstå problemer med kollegaer, sjefer eller noen andre på arbeidsplassen er det godt å vite at teamet vårt vil være tilgjengelige for deg. Du kan lese mer om teamet vårt her: