Velkommen til Pecus karriere

Har du ambisjoner om en karriere innen salg, administrasjon, markedsføring eller rekruttering? Pecus er et selskap i stor vekst og ser derfor etter nye lagspillere til teamet sitt! Her kan du finne en oversikt over alle våre interne stillinger.

Karriere i Pecus

Pecus samarbeider med flere av Norges største bedrifter og er alltid på utkikk etter ny kompetanse til våre interne teams. Vi jobber med rekruttering, bemanning, administrasjon og markedsføring innenfor bransjene: bygg, anlegg, lager, logistikk og montasje. Med kontorer midt på Karl Johan og sentralt i Jessheim jobber vi aktivt over hele Oslo og Viken.

Med en karriere i Pecus vil du få muligheten til å ha et stort personalansvar, jobbe med store selskaper og utvikle deg både faglig og personlig.

Et selskap i vekst

Pecus AS er et rekruttering- og bemanningsbyrå med store ambisjoner. Siden etableringen for snart 10 år siden har oppdragene og kundeporteføljen øket stabilt. Med en økning på 40% omsatte selskapet i 2020 ca 80 millioner.

Pecus ønsker å skape gode samarbeid basert på enkelhet og med stort engasjement. Vi er overbevist om at lidenskapen vår gjør en forskjell og bidrar til unike samarbeid. Du kan henvende deg til oss når du vil ta neste skritt – som selskap eller person.

Ledige interne stillinger

Vi søker engasjert kollega til å styrke vår administrasjon!

Administrasjon- og driftskoordinator
Les mer >

Ingen utlyste stillinger for øyeblikket

Åpen søknad

Vi ønsker alltid å komme i kontakt med personer som er interessert i å jobbe med oss! Her kan du laste opp CV og søknad så kontakter vi deg om noe relevant skulle være tilgjengelig.