kontor

Pecus er hovedpartner for XXL!

Pecus er blitt hovedpartner til XXL

Vi er stolte av å annonsere at vi har inngått en avtale med XXL om å være deres hovedpartner når det kommer til bemanning og rekruttering til deres lager i Oslo-omårdet

«Det å være hovedpartner for XXL er et ansvar vi tar veldig på alvor, men vi er samtidig sikre på at vi kan vokse med den typen ansvar. Vi har lang erfaring med langsiktige samarbeid hvor etterspørsel varierer etter sesongene og for en så stor bedrift som XXL er vi veldig klar over at høysesongene kommer med utfordringer. Vi har en god gjeng på avdeling Lager og Logistikk som har stor kompetanse og erfaring innenfor disse typer samarbeid.»

Andreas Midell – Key Account Manager Pecus

Pecus jobber for et godt arbeidsmiljø - det er viktig for XXL

Et samarbeid med Pecus er basert på åpen dialog og stor grad av tilgjengelighet for oss som kunde. Pecus tenker proaktivt og tar initiativ til å sette seg inn i og engasjere seg i vår daglige drift, så de kan sikre god oppfølging hele veien. Enda viktigere er det at de setter konsulentenes trivsel og behov høyt og har en god dialog med dem. Pecus jobber for et godt arbeidsmiljø, noe som er viktig for oss.

– Darmin Medenhodzic, Warehouse Manager XXL All Sports United

Xxl samarbeid
Del dette innlegget