Bemanning og rekruttering

VIl du jobbe i Norges ledende selskap innen naturstein?

Ellingard søker prosjektkoordinator og prosjektleder trainee

Registrer deg her så tar vi kontakt.

Prosjektkoordinator

Som prosjektkoordinator eller prosjektleder trainee har du en sentral rolle i vår prosjektorganisasjon. 

Du vil jobbe aktivt mot prosjekt innenfor ulike områder, inkludert helse, miljø og sikkerhet (HMS), tilbudsarbeid, dokumentasjon og bemanning. Arbeidet vil foregå i tett samarbeid med prosjektorganisasjonen og andre nøkkelpersoner i selskapet.

Som prosjektkoordinator er du motivert og selvgående, og du trigges av å få til lønnsomme prosjekt og jobber for at selskapet skal lykkes, samtidig skal du jobbe for å heve standaren i alle ledd av et prosjekt.

Prosjektleder Trainee

Prosjektleder trainee er en rolle som passer deg som har noen års erfaring i bransjen, men mangler ledererfaring. Som junior prosjektleder skal du jobbe direkte med nåværende prosjektleder. 

Du skal bistå prosjektleder i alle ledd av et prosjekt. Det vil blant annet si planlegging, materialbestilling, gjennomføring og oppfølgning dag til dag.

Ellingard gruppen hovedkontor

Generelle Kvalifikasjoner

Prosjektkoordinator

Vi tilbyr

Gunstige
lønnsbetingelser

Gode
utviklingsmuligheter

Et dynamisk og godt
arbeidsmiljø

Nyoppussede og
moderne lokaler

Treningsrom og
badstue

Betydningsfulle og
spennende prosjekter

Moderne lokaler med treningsrom

Om Ellingard

Ellingard er Norges ledende entreprenør innen naturstein, terrazzo, mur og flis. Vi er spesialister på natursteinsfasader, gulv i ulike stein- og flistyper, samt kunst og utsmykning. Vår solide fagkunnskap gjør oss til en naturlig partner på alt fra moderne signalbygg til restaurering av viktige historiske bygg.