Er din bedrift rammet av innleieforbudet?

Pecus lanserer nå en ny rekrutteringsmodell som vil sikre rett kompetanse til din bedrift

Bakgrunn

Regjerningen har innført et forbud mot innleie for alle bedrifter i Norge. Bakgrunn for denne avgjørelsen er at regjeringen vil at faste og hele stillinger skal være standarden. Dessverre mener regjeringen at det ikke er bra nok å være fast ansatt hos et bemanningsselskap. 

Forbudet gjelder alle bedrifter i hele Norge, men bedrifter som har tariffavtale med innstillingsrett kan sammen med tillitsvalgte komme til enighet om fortsatt mulighet til innleie.

I tillegg blir det et totalforbud for innleie i byggebransjen i Oslo og Viken. Her vil det heller ikke være mulighet for å gjøre unntak.

Hvem blir rammet av forbud for innleie?

Rekrutter gjennom Pecus nye abonnementsløsning

Fleksibiliteten som innleie medførte er nå borte og selskapene er nå tvunget til å ansette fast. Dette er tidskrevende, dyrt og uten den nødvendige kunnskapen er det stor mulighet for feilansettelse.

Pecus tilbyr nå en modell som gir deg mulighet til å rekruttere enkelt og kostnadseffektivt. Den nye modellen påvirker ikke selskapets likviditet i stor grad. I tillegg er det bare om personen fungerer bra og jobber langsiktig at du betaler full pris.

Mindre
risiko

Gjennom vår abonnementsløsning betaler du kun full pris om rekrutteringen fungerer langsiktig

Forbedret
likviditet

Med rekruttering gjennom abonnement kan du fordele betalingen i opp til 12 måneder

Sikret
kompetanse

Pecus har opparbeidet seg både lang erfaring og et stort nettverk innen bygg, anlegg og lager.

Hvordan funker det?

Istedenfor å betale 100% av prisen for en rekruttering i starten av prosessen deler vi opp betalingen i 6, 9 eller 12 måneder. Om rekruttering ikke blir vellykket og ansettelsesforholdet avsluttes så stopper også abonnementet. Din bedrift betaler kun for rekrutteringen så lenge kandidaten vi rekrutterte er ute i aktiv jobb hos bedriften din.

Kartlegging
Vi starter med å kartlegge deres behov. Hva slags stilling er det, hvilke egenskaper er viktige og hvilken erfaring kreves?
Oppstartskostnad
Når riktig kandidat har signert ansettelseskontrakt starter abonnementet med en oppstartskostnad.
HR-støtte og rådgivning
Så lenge abonnementet løper kan dere alltid benytte vår kompetanse innen HR etter nærmere avtale.
1
2
3
4
5
6
Markedspakke
Dette er en blanding av rettede kampanjer i sosiale medier, annonse på Finn.no og spredning i våre øvrige kanaler.
Abonnement
Abonnementet løper fra første arbeidsdag inntil 12 måneder, med mindre ansettelsesforholdet avsluttes i forkant.
Avslutning
Abonnementet stopper senest 12 måneder etter oppstart. Dere har gjort en bra og kostnads-effektiv rekruttering.

Hvordan funker det?

Istedenfor å betale for eksempel 40 000,- for en rekruttering deler vi opp betalingen i 6, 9 eller 12 måneder. Om rekruttering ikke skulle fungere for en av partene og ansettelsesforholdet brytes så stopper vi også faktureringen. Din bedrift betaler kun for rekrutteringen så lenge den funker!

Oppstart

Kartlegging

For å lykkes med rekrutteringen starter vi med å kartelegge deres behov. Hva slags stilling er det, hvilke egenskaper er viktige og hvilken erfaring er nødvendig.

Oppstart
1. måned

Markedspakke

Vi anbefaler å ta i bruk en markedspakke for å komme i gang med rekrutteringen. Dette er en blanding av rettede kampanjer i sosiale medier og søk i våre øvrige kanaler.

1. måned
1. måned

Oppstart abonnement

Her starter abonnementet. Dette medfører en oppstartskostnad som utgjør 40% av rekrutteringsprisen.

1. måned
2. måned

Kandidat i jobb

Når vi har funnet riktig kandidat og han/hun har blitt ansatt og er ute i jobb hos dere begynner abonnementskostnadene. Dette er en fast pris for hver måned kandidaten fortsatt jobber hos dere.

2. måned
2. måned

HR-støtte og rådgivning

Så lenge personen som ble rekruttert er i arbeids hos dere medfølger vår HR-støtte og generelle rådgivning. Vi har jobbet med dette i over 10 år og har erfaring som vi gjerne tilbyr våre samarbeidspartnere.

2. måned
12. måned

Abonnementslutt

Om kandidaten slutter i aktiv jobb hos dere eller oppsigelsesprosessen har startet slutter innbetalingene til oss – ditt selskap betaler kun så lenge rekrutteringen er vellykket. Om alt går etter planen så slutter betalingene etter 12 måneder.

12. måned
Bemanning og rekruttering

Pecus AS er et rekruttering- og bemanningsbyrå med store ambisjoner. Siden etableringen for 10 år siden har oppdragene og kundeporteføljen øket stabilt. Med en 70 % øking i fjor omsetter vi i dag ca. 140 millioner og målsetningen er klar. Vi skal vokse mer. Vi har kunder og konsulenter i fokus og er opptatt av høy kvalitet og kompetanse. Vi er medlem av NHO Service og innehar kvalitetsstempelet Revidert Arbeidsgiver.

Abonnement-rekruttering

Lurer du på noe eller er interessert i tjenesten?