Nå har det åpnet seg en ny mulighet i Sande!

Registrer deg her, så tar vi kontakt med deg!

Verdensledende innen automasjon og logistikk

Ønskede kvalifikasjoner

Vi tilbyr

Fast stilling

Meget god pensjonsordning

Svært gode faglige utviklingsmuligheter

Gode lønns- og arbeidsvilkår

Informasjon om jobben

Vi søker driftstekniker til anlegget i Sande. Du vil representere SSI Schäfer og være et ansikt utad for bedriften. Derfor ser vi etter deg som er selvgående og serviceinnstilt og kan kommunisere godt, både muntlig og skriftlig, på et skandinavisk språk eller engelsk.

 

Tekniker for SSI Schäfer

Som driftstekniker hos oss, vil du ha en unik mulighet til å utvikle deg innenfor et område som er i en sterk vekst. Vi beveger oss mot en fremtid der lagervirksomhet blir mer og mer automatisert. Basert på dette er vi på utkikk etter deg som vil drifte og vedlikeholde våre automatiserte lagere ute hos våre kunder. 


Tekniker

SSI Schäfer A / S er en del av SSI Schäfer-konsernet, verdens ledende leverandør av modulære lager- og logistikkløsninger. Selskapet har over 10 500 ansatte, fordelt på 70 produksjonssteder over hele verden

Vi er en totalleverandør av lager, industri og logistikkløsninger som designer, utvikler og produserer løsninger til lagerbygninger, distribusjonsentre, fabrikker, verksteder og kontorer. Dette inkluderer manuelle og automatiserte løsninger for lagring, plukking og sortering, samt løsninger innen transportsystemer.

Søk nå og vær med på å skape fremtidens intralogistikk med oss!