Er du tekniker og vil ha Norges mest spennende jobb?

Vi ser etter driftsteknikere til Sande og Vestby!

Verdensledende innen automasjon og logistikk

Tekniker for SSI Schäfer

Som driftstekniker hos oss, vil du ha en unik mulighet til å utvikle deg innenfor et område som er i en sterk vekst. Vi beveger oss mot en fremtid der lagervirksomhet blir mer og mer automatisert. Basert på dette er vi på utkikk etter deg som vil drifte og vedlikeholde vårt automatiserte lager ute hos våre kunder. 


Anleggene

Asko Oslofjord, Sande

State of the art automatikk og fremtidsrettet teknologi gjør dette til et logistikanlegg i verdenstoppen! Her vil du jobbe i et team som vedlikeholder og utvikler det helautomatiske anlegget. Arbeidshverdagen tilbyr et bredt utvalg av oppgaver, når tekniske problemer oppstår og skal løses. For å lykkes i denne jobben må du være serviceminded, løsningsorientert, ikke være redd for å jobbe i høyden og være teknisk dyktig.

Optimera, Vestby

Optimera bygger nytt automatisk anlegg på Vestby og ser etter en tekniker som kan være med fra start. Her vil du være sentral i å utvikle driften og må være selvgående.

Med Optimera får du muligheten til å være med helt fra starten! Det er fokus på at du har muligheten til å utvikle både anlegget og deg selv. Du vil jobbe mye selvstendig og det legges vekt på at du må være selvgående.

 

Ønskede kvalifikasjoner

Om SSI Schäfer

SSI Schäfer A / S er en del av SSI Schäfer-konsernet, verdens ledende leverandør av modulære lager- og logistikkløsninger. Selskapet har over 10 500 ansatte, fordelt på 70 produksjonssteder over hele verden


Vi er en totalleverandør av lager, industri og logistikkløsninger som designer, utvikler og produserer løsninger til lagerbygninger, distribusjonsentre, fabrikker, verksteder og kontorer. Dette inkluderer manuelle og automatiserte løsninger for lagring, plukking og sortering, samt løsninger innen transportsystemer.


Søk nå og vær med på å skape fremtidens intralogistikk med oss!