Gravemaskinist

Få sommerens
kuleste jobb!

Vi har masse spennende prosjekter i sommer og ser etter deg som ønsker å jobbe mye!

Du kan lese mer om de forskjellige stillingene vi tilbyr nedenfor.

Interessert? Registrer deg her, så tar vi kontakt!

Fant ingen felt.

Lagermedarbeider

Som lagermedarbeider får du en aktiv arbeidshverdag på oppdrag for noen av landets største bedrifter! Her kreves det ingen tidligere erfaring og det aller viktigste er at du har riktig personlighet og stå-på-vilje!

Truckfører

Vi har truckførere på oppdrag rundt hele Oslo. Som truckfører vil du få bedre lønn enn som lagermedarbeider og du vil i tillegg ha en enda større variasjon av arbeidsoppgaver. Hos er det mulig å få sponset truckfører-bevis om du imponerer som lagermedarbeider.

Montør

Vi har veldig varierte montasjeoppdrag i sommer, både innendørs og utendørs. Vi montører kontormøbler, reklameskilt og mye annet. Her kan du få en unik erfaring innenfor et spennende yrke.

Flyttemedarbeider

Sommeren er høysesong for flytteoppdrag i Oslo og vi trenger fysisk sterke mennesker til vårt team. Her er det mulighet til å tjene veldig gode penger fordi det ofte er både overtid og søndagsjobbing!

Pecus AS er et rekruttering- og bemanningsbyrå med store ambisjoner. Siden etableringen for 10 år siden har oppdragene og kundeporteføljen øket stabilt. Med en 60 % øking i fjor omsetter vi i dag ca. 140 millioner og målsetningen er klar. Vi skal vokse mer. Vi har kunder og konsulenter i fokus og er opptatt av høy kvalitet og kompetanse. Vi er medlem av NHO Service og innehar kvalitetsstempelet Revidert Arbeidsgiver.