Fagbrev eller erfaring som tømrer?

Recover ser etter tømrere for fast stilling i Oslo og omegn!

Fant ingen felt.

Norges ledende foretak for skadesanering!

Recover Nordic er i stor vekst og vi søker nå etter selvstendig næringsdrivende tømrere som ønsker å jobbe med vannskader og ulike servicejobber i vår avdeling i Oslo. Som tømrer i Recover vil du inngå i et kompetent team som er spesialister på skadebegrensning og renovering med 45 års erfaring i bransjen.

Tømrer i Recover

Som snekker i Recover får du varierte dager med ulike oppgaver som ombygging, oppussing og skadesanering. Ingen dager er like. Du vil bli spesialist på reparasjoner etter skader og på jobb vil du møte mange forskjellige mennesker. Din oppgave blir å hjelpe kunden tilbake til hverdagen så raskt som mulig. Du får både frihet og ansvar gjennom samarbeid med kollegaer i teamet.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi tilbyr

Varierte arbeidsdager

Fast stilling

Mulighet for rotasjon

Bolig

Gunstige betingelser

Fast avtale

Arbeidsbil

Verktøy

Om Recover

Recover Nordic er spesialister på rengjøring og gjenoppbygging etter brann-, vann- og miljøskader. Vi er Nordens ledende selskap på området med totalt 2000 ansatte og 45 års erfaring. I Norge er vi ca 1000 ansatte med en årlig omsetning på SEK 1 mrd. Recover Nordic er i stor vekst og vi søker nå etter selvstendig næringsdrivende snekkere som ønsker å jobbe med vannskader og diverse servicejobber i vår avdeling i Oslo. Som tømrer i Recover vil du inngå i et kompetent team som er spesialister på skadebegrensning og renovering med 45 års erfaring i bransjen.