Bemanning og rekruttering

Er du klar for lederansvar?

Vi søker en engasjert skiftleder til verkstedet på XXL’s hovedlager

Interessert? Registrer deg her, så tar vi kontakt!

Skiftleder for XXL

Som skiftleder på XXL sitt verksted vil du være ansvarlig for et mindre team som jobber tett sammen, og som er lidenskapelig opptatt av ski og sykler. Vi leter etter deg som er hendig og interessert i montering av sportsutstyr. Du har gode lederegenskaper, er strukturert og administrativt sterk.

 

Om jobben

Som skiftleder er du ansvarlig for den daglige driften på ditt skift. Dette innebærer fordeling av personell, sikrestille at tidsfrister blir holdt, og at alt fungerer som det skal. Du er personalansvarlig for ditt skift, og skal blant annet sørge for at ditt skift har det bra på jobb, opplever utvikling og mestring, og at de innehar den kompetansen som kreves. Rollen innebærer en plass i avdelingens ledergruppe.

Vi tilbyr

Godt arbeidsmiljø med engasjerte kollegaer

Støtte fra et etablert og erfarent lederteam

Gode
lønnsvilkår

Grundig opplæring og oppfølgning

Gode
utviklingsmuligheter

Jobb i en av Europas raskest voksende sportskjeder

Vi ser etter deg som

XXLs visjon er å bli den foretrukne destinasjonen for sport og friluftsliv i Europa. Siden oppstarten I 2001, har XXL bygget opp en sportskjede med årlig omsetning på omtrent 10 milliarder kroner. Idag har vi mer enn 90 varehus i Norge, Sverige, Finland og Østerrike. Vi har også Nordens største sportsbutikk på nett. Til sammen har vi mer enn 5.000 entusiastiske ansatte. Vi har lidenskap og kunnskap om sport, og vi bryr oss og tar vare på kundene, hverandre og omgivelsene rundt oss. 

Det er derfor vi sier: “All sports united. Sports unite all”.