kontor

Er du en truckfører som setter pris på et godt arbeidsmiljø og har stolthet i din jobb?

Firma logo

Pecus AS er et rekruttering- og bemanningsbyrå med store ambisjoner. Siden etableringen for 10 år siden har oppdragene og kundeporteføljen øket stabilt. Med en 70 % øking i fjor omsetter vi i dag ca. 140 millioner og målsetningen er klar. Vi skal vokse mer. Vi har kunder og konsulenter i fokus og er opptatt av høy kvalitet og kompetanse. Vi er medlem av NHO Service og innehar kvalitetsstempelet Revidert Arbeidsgiver.

“Her bygger vi kunnskap og kompetanse både internt for våre dedikerte lagermedarbeidere, og for våre kunder. “

Vil du være en del av et miljø som brenner for sin arbeidsplass?

Vi søker en truckfører til et langsiktig vikariat med stor mulighet for fast jobb!

Hvem er du?
Du er en motivert og positiv truckfører med en stå-på-holdning, som ønsker å bidra til det gode samholdet som allerede er etablert blant kollegaene.
Her får du jobbe med et team som har stolthet i faget sitt, som stadig søker å yte sitt beste og å utvikle seg videre.

Du vil bli en del av et team som har varierte arbeidsoppgaver, hvor du blant annet vil få jobbe med plukk, varemottak, ordrebehandling og truckkjøring. 

Vi leter etter deg som er arbeidsom, serviceinnstilt og fleksibel. 

Høres det interessant ut? Da bør du lese videre!

Arbeidsoppgaver:
 

 • Plukking og mottak av varer
 • Klargjøring av varer for utkjøring og forsendelse
 • Ordrebehandling
 • Truckkjøring - T1, T2 og T4. 
 • Levering av varer til kunder og privatpersoner

Kvalifikasjoner/Personlige egenskaper:
 
 • Truckførerbevis T1, T2 og T4 (det er ønskelig med erfaring, men ikke et krav)
 • Profesjonell, serviceinnstilt og utadvendt
 • Strukturert og ansvarsbevisst
 • Gode datakunnskaper og systemforståelse 
 • Flytende skandinavisk språk
 • Er praktisk anlagt og løsningsorientert
 • Mestre høyt arbeidstempo
 • Klar for å lære nye ting og å utvikle deg videre

Vi tilbyr:
 
 • En spennende og interessant stilling hos kunde i Oslo
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Godt arbeidsmiljø og medarbeideroppfølging
 • Gode og ordnede lønns- og arbeidsforhold

Arbeidstid: dagtid, men 11:00-19:00 hver tredje uke. En helg i måneden.  


FagFlis er spesialister på keramiske fliser. Det er kjernevirksomheten vår, og du finner FagFlis-butikker nærmest i hele Norge. Vi representerer et komplett knippe av produsenter fra hele Europa.
Vårt mål og vår visjon er å være en ledende aktør i markedet for keramiske fliser og tilhørende produkter.

Proffenes førstevalg!
FagFlis sin overordnede målsetting er å være «Proffenes førstevalg». Det gjelder i alle ledd og deler av det markedet vi arbeider i. Helt ifra idé og planleggingstadiet hos arkitekten, til entreprenøren som får byggeoppdraget, og flisleggeren som utfører sitt gode håndverk. Samtidig arbeider vi tett sammen med interiørarkitekter som har ansvar for alt fra store signalbygg til private baderom, hvor byggherre og oppdragsgiver er aktivt med i prosessene. Vi i FagFlis ønsker å være like «proffe» mot alle som velger oss som leverandør til sitt nye bad eller nyoppussede bolig.
 
Vår historie
FagFlis sin opprinnelse stammer tilbake til 1980, da murmesterfirmaet Per Lund AS startet med import av keramiske fliser. Deretter startet L-Flis & Interiør AS opp i Oslo i 1989 med import av flis og butikkutsalg. Noen år senere, i 1996, ble kjeden FagFlis etablert. Fra og med 1998 har vi også vært etablert i Gøteborg. Gjennom 2000-tallet opplevde kjeden en jevn vekst, hvor stadig nye medlemmer kom til, og FagFlis ble en landsdekkende kjede og en av hovedaktørene for salg og distribusjon av keramiske fliser. I 2007 etablerer FagFlis et Arkitektshowroom sentralt i Oslo, som betjener arkitekter og interiørarkitekter til deres prosjekter. Videre utvidet FagFlis konseptet sitt med FagFlis-skolen i 2014. Her bygger vi kunnskap og kompetanse både internt for våre dedikerte medarbeidere, og for våre kunder. Samtidig ønsker vi å gi et bidrag til fremtidens håndverkere og kunder innenfor vårt fag. I 2016 åpnet vårt nye sentrallager på Kløfta. Det har blitt det logistikksenteret vi planla for, og en viktig faktor for distribusjon til våre medlemmer og deres kunder, med over 5000 palleplasser og en effektiv håndtering av all import til kjedens medlemmer. I 2017 distribuerte vi 1,5 millioner kvadratmeter flis totalt, med en detaljomsetning på 515 millioner kroner.

FagFlis-kulturen
Vi mener oppriktig at vi er «Best sammen». Det er i erkjennelsen av at vi både som kolleger, og sammen med våre kunder, er gjensidig avhengige av hverandre. Vi i FagFlis må ha den kunnskapen og kompetansen som kundene våre trenger for å gjøre arbeidsdagene effektive. Som kolleger deler og utvikler vi denne kompetansen sammen. Derfor er noen av våre viktigste verdier å være både forutsigbare og etterrettelige. Våre motiverte medarbeidere skal kunne tilby produkter og kompetanse som til sammen gjør oss konkurransedyktige, og ikke minst gjør oss til «Proffenes naturlige førstevalg».
 
Hvis dette høres ut som en jobb for deg, send inn din søknad i dag! 
Dette gjør du ved å registrere deg på vår hjemmeside – hvor du laster opp CV og søknad.
 Aktuelle kandidater vil bli kontaktet, og vi holder intervjuer fortløpende! 

annonstext: VIKTIG INFORMASJON Som en del av vårt arbeid mot en rettferdig og fordomsfri rekrutteringsprosess, har vi i denne prosessen valgt å samarbeide med Hubert.ai Etter å ha søkt vil du bli invitert til et chat-basert intervju med vår virtuelle rekrutteringsassistent Hubert. Vennligst gjennomfør det så snart du har mulighet. Intervjuet tar omtrent 8-10 minutter å fullføre. Vennligst sjekk denne artikkelen før intervjuet for tips og triks: https://www.hubert.ai/insights/tips-og-rad-for-ditt-hubert-intervju-norsk


 

Bransjekategori: Transport / Logistics / Warehouse

Om denne stillingen

Arbeidsgiver Pecus AS
Ole Deiviks Vei 36
0668
Lønn
Sted OSLO
Tittel Truckfører
Antall stillinger 4
Nettside www.pecus.no
Søknadsfrist Snarest

Søk på stillingen

E-post*
Fornavn*
Etternavn*
Telefon*

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Marte Albertsen

Rekrutterer

ma@pecus.no

Kontaktperson

Isabelle Sundén

Avdelingsleder

isabelle@pecus.no

Kontaktperson

Johan Skjervik

Avdelingsleder lager & logistikk

johan@pecus.no

Stillinger