kontor

BLI KJENT MED OSS

Om selskapet

Pecus AS er et rekruttering- og bemanningsbyrå med store ambisjoner. Siden etableringen for snart 10 år siden har oppdragene og kundeporteføljen øket stabilt. I 2022 omsatte selskapet for ca. 170 millioner. Og målsetningen er klar – vi skal vokse mer. Vi holder til i hjertet av Oslo men har kunder over hele landet. Vi har kunder og konsulenter i fokus og er opptatt av høy kvalitet og kompetanse. 

Vi er medlem av NHO Service og Handel, StartBANK og HMSREG. I tillegg innehar vi kvalitetsstempelet Revidert Arbeidsgiver. 

Startbank
Revidert arbeidsgiver
Hmsreg

Våre ansatte

Ønsker du å bli bedre kjent med personene bak Pecus? Her kan du se alle som er ansatt i selskapet.

Våre verdier

Pecus ønsker å skape gode samarbeid basert på enkelhet og med stort engasjement. Vi er overbevist om at lidenskapen vår gjør en forskjell og bidrar til unike samarbeid.

Aktuelle nyheter

Det skjer mye spennende i Pecus. Hold deg oppdatert på våre prosjekter og andre ting som skjer her.

Nyheter

FAQ

Noen av de spørsmålene vi får oftest

Bemanning er utleie av arbeidskraft, mens rekruttering er når vi finner et person til fast stilling i din bedrift.

Nei, du vil alltid få samme lønn hos oss som du ville hatt direkte hos våre samarbeidspartnere. 

Ja, vi jobber med noen av landets største og mest etablerte bedrifter. Hos oss er det mulighet til å skaffe seg både erfaring på veldig spennende prosjekter og bli rekruttert til toppstillinger.

Hos oss vil du ha muligheten til å jobbe med det du selv ønsker. Vi er bransjens beste på oppfølgning av våre konsulenter og vi finner prosjekter og arbeidsoppgaver som passer deg.

Ta kontakt for en uforpliktende prat