kontor

Riktig
Kompetanse
Til din bedrift

Pecus
Logo
Logo
Bemanning og rekruttering oslo
Bemanning og rekruttering
Oda markedsføring
Bemanning og rekruttering
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Ciesla
Bemanning og rekruttering

Vår bedrift

Våre tre avdelinger leverer personell til mange ulike bransjer. Bli bedre kjent med våre teams og les om hvilke kompetanser vi kan tilby ditt firma!

Lager & Logistikk

På lager & logistikk leverer vi bemanningsløsninger til mange av landets største virksomheter på området, og vår kandidatbase består av både truckførere, lagermedarbeidere, flyttemedarbeidere, montører, skift- og lagersjefer samt lastebilsjåfører.
Les mer

Fremtidens jobbannonser er her!

Digital markedsføring er helt nødvendig om man skal lykkes med dagens rekruttering. Med rettede kampanjer fra Pecus kan du være sikker på at vi finner rett person til jobben. 

«Pecus hjalp meg å rekruttere personale til min avdeling Facility på Oda. Vi hadde tidligere hatt en prosess med et annet firma, uten resultat. Det som skilte seg ut denne gangen var at Pecus fant kandidater som ikke bare passet inn med sin kompetanse, men som også matchet perfekt på personlighetsnivå.

Jeg opplevde at Pecus fulgte opp rekrutteringsprosessen profesjonelt. For å sikre seg kandidatene var tilstrekkelig bra var Pecus med på alle samtaler frem til rekrutteringen faktisk var gjennomført, noe som gjorde min jobb mye enklere. Jeg kjente at jeg fikk 100% support fra Pecus og at de satte seg godt inn i hva mitt behov.»

Alexander Stiberg  – Facility Manager Oda

Oda
Bedrift

Bemanning

Hvis du har årstider eller arbeidstopper som krever ekstra ressurser, er bemanning perfekt for deg!

Rekruttering

Vi er de beste i bransjen til å matche de rette medarbeiderne til din bedrift. Her forklarer vi hvorfor!

Pelle Wiberg

Daglig leder

Vil din bedrift vite mer om våre tjenester?

Registrer deg så tar vi en uforpliktende prat

Ta kontakt for en uforpliktende prat