Bedrift

I Pecus har vi fokus på nordisktalende personell til jobb i Norge og vi har tilgang til flere av de største nettverkene for folk fra Norden som søker jobb i Norge. Mange av dem er allerede bosatte og etablerte i Norge, men vi når også ut til så godt som alle personer som er på vei til å flytte hit. Via vårt nettverk har vi tilgang til de største CV-databasene hvor vi kan velge blant tusenvis av CV-er.

Flexibilitet

Sammen med våre kunder skaper vi skreddersydde løsninger innenfor personalutleie og rekruttering og vi jobber alltid hardt for at våre kunder skal få så mye som mulig ut av samarbeidet med oss. Vi er spesialiserte på kompetansemangel og løser stort sett alltid de oppdrag vi kommer over.

Kvalitet

Vår ambisjon er å alltid ha fornøyde kunder og derfor er det viktig for oss å skape langsiktige og gode relasjoner. Dette skaper vi gjennom tett oppfølging via telefon og hyppige besøk hos våre kunder. Hver konsulent som er i jobb har en egen kontaktperson som de kan kontakte ved spørsmål. Vi henter de beste arbeidstakerne fra det nordiske arbeidsmarkedet og vårt kontaktnett er vår absolutte styrke. For oss i Pecus er kvalitet viktigere enn kvantitet og våre kunders behov kommer alltid først. Ta kontakt med oss så kommer vi gjerne på et uforpliktende møte.

Rekruttering

En rekruttering via Pecus er både rask og enkel. Via våre CV-databaser og de nettverk vi har skapt når vi oftest raskt ut til den kandidat du trenger. Sammen skaper vi en løsning som passer best for deg og du kan selv påvirke prisen gjennom å avgjøre hvor delaktig du vil være i prosessen.

Bemanning

Å leie inn personell er en fleksibel løsning hvor du kan tilpasse ressursene etter bedriftens behov over en tidsperiode du selv ønsker. På denne måten forsikrer du deg om at bedriftens virksomhet fungerer som normalt ved sykdom, ferie og arbeidstopper. Vi tilbyr alt fra fleksibel dag-til-dag-bemanning til innleie under lengre prosjekter. Som oppdragsgiver har du alltid mulighet til å gi noen av våre konsulenter fast ansettelse.

Våre satsingsområder