DIN REKRUTTERINGS-PARTNER

1 +
Kandidatbase
1 +
Årlige ansettelser
1 +
Rekrutteringsprosesser per år

Alexander Stiberg  – Facility Manager Oda

«Pecus hjalp meg å rekruttere personale til min avdeling Facility på Oda. Vi hadde tidligere hatt en prosess med et annet firma, uten resultat. Det som skilte seg ut denne gangen var at Pecus fant kandidater som ikke bare passet inn med sin kompetanse, men som også matchet perfekt på personlighetsnivå.

Jeg opplevde at Pecus fulgte opp rekrutteringsprosessen profesjonelt. For å sikre seg kandidatene var tilstrekkelig bra var Pecus med på alle samtaler frem til rekrutteringen faktisk var gjennomført, noe som gjorde min jobb mye enklere. Jeg kjente at jeg fikk 100% support fra Pecus og at de satte seg godt inn i hva mitt behov.»

Darmin Medenhodzic - Wearhouse Manager XXL

“Et samarbeid med Pecus er basert på åpen dialog og stor grad av tilgjengelighet for oss som kunde. Pecus tenker proaktivt og tar initiativ til å sette seg inn i og engasjere seg i vår daglige drift, så de kan sikre god oppfølging hele veien. Enda viktigere er det at de setter konsulentenes trivsel og behov høyt og har en god dialog med dem. Pecus jobber for et godt arbeidsmiljø, noe som er viktig for oss.”

Tony Thoresen - RM Manager SSI Schäfer 

“Aktivitetene som har gjort at samarbeidet har fungert er tett og god dialog ift å avdekke vårt kompetansebehov og felles intervju/teams-møte med kandidatene. Prosessene vi gikk gjennom var korte, men effektive. Det gjør at man raskt avdekker aktuelle eller uaktuelle kandidater! Dette gir også raske avklaringer for kandidatene selv og de rette kandidatene ble fort presentert for oss som kunde.

Pecus skiller seg ut fordi de er dyktige og engasjerte i det de gjør, og det er tydelig at de «brenner» for å finne de beste kandidatene. Det er også tydelig at de er villig til å strekke seg langt for at alle parter skal lykkes, noe som er viktig når vi skal ta i bruk rekruttering gjennom dem.”

«Vi jobber tett med kunden. Vi utfører tester på de mest aktuelle kandidatene som vi, sammen med kunden, mener passer best til jobben. Så analyserer vi resultatene åpent med deg som kunde. På den måten vet vi akkurat hva som trengs for å finne riktig person til riktig jobb!” 

“Utover det tette samarbeidet med deg som kunde markedsfører vi også i kanaler som ikke alle andre gjør. En passiv finn.no-annonse kan gi gode resultater, men vi går samtidig ut og leter aktivt etter riktig kandidat. Også etter ansettelsen følger vi opp så at alt føles bra og at fremtidige samarbeidene blir så bra som mulig.»

Peter Quist – Operativ Leder

Bemanning og rekruttering

Riktig kompetanse til din jobb

Å matche den rette kandidaten etter dine behov er vår absolutte styrke. Vi legger grunnlaget sammen med deg i en omfattende kravspesifikasjon.

Selvfølgelig er utdannelse, riktig erfaring og høy kompetanse viktige parametere, men personlig kjemi kan betyr like mye. Takket være langsiktig samarbeid med dype relasjoner, kan våre kunder være trygge på at vi er best på å matche kandidater med ditt arbeidsmiljø.

Rekrutteringsprosessen

Vi gjennomfører fullskala rekrutteringsprosesser der vi holder deg og nåværende kandidater informert under prosessen. Sammen med kunden bestemmer vi hvor omfattende prosessen skal være og hvilke trinn den skal inneholde, noe som også kan påvirke prisen.

Kravspesifikasjon
Annonsering
Førstegangsintervju
Presentation short list
Personlighetstest
Andregangsintervju hos kunde
Bakgrunnsjekk og referanse
Ansettelse
Oppfølgning
Markedsføring

Vil du vite mer om hvordan Pecus sin rekruttering skiller seg ut?

Digital markedsføring er helt nødvendig om man skal lykkes med rekruttering i dagens arbeidsmarked. Med rettede kampanjer fra Pecus kan du være sikker på at vi finner rett person til jobben. Les mer om markedsføring her: