kontor

DIN REKRUTTERINGS-PARTNER

Vår kandidatbase
1 +
Årlige ansettelser
1 +
Prosesser per år
1 +

Rekruttering gjennom Pecus

Rask

Treffsikker

Effektiv

Noen av våre rekrutteringer

Brand Account manager

Bliz Norge

Avdelingsleder

XXL

Driftstekniker

SSI Schäfer

Vedlikeholdstekniker

Oda

Ramp Agent

Menzies Aviation

Lagersjef

Haypp Group

Prosjektleder

GK Rør Norge

SOcial Media Manager

Rock Denim
Rekruttering

Skill deg ut fra mengden

Vår prosess starter med en landingsside som vi designer og lager i tråd med dine idéer og krav. Denne landingssiden gjør at din stilling og bedrift skiller seg ut i havet av generiske finn-annonser og LinkedIN-innlegg!

Vi bygger deretter kampanjer i sosiale medier basert på våre målgrupper, her finner vi kandidatene som ingen andre gjør!

Rekrutteringsprosessen

Vi gjennomfører kostnadseffektive, fullskala rekrutteringsprosesser der vi holder deg og nåværende kandidater informert under prosessen. 

Sammen med deg, kunden bestemmer vi hvor omfattende prosessen skal være og hvilke trinn den skal inneholde, noe som også kan påvirke prisen.

«Vi jobber tett med kunden. Vi utfører tester på de mest aktuelle kandidatene som vi, sammen med kunden, mener passer best til jobben. Så analyserer vi resultatene åpent med deg som kunde. På den måten vet vi akkurat hva som trengs for å finne riktig person til riktig jobb!” 

“Utover det tette samarbeidet med deg som kunde markedsfører vi også i kanaler som ikke alle andre gjør. En passiv finn.no-annonse kan gi gode resultater, men vi går samtidig ut og leter aktivt etter riktig kandidat. Også etter ansettelsen følger vi opp så at alt føles bra og at fremtidige samarbeidene blir så bra som mulig.»

Peter Quist – Operativ Leder

Hør fra noen av våre kunder:

Alexander Stiberg  – Facility Manager Oda

«Pecus hjalp meg å rekruttere personale til min avdeling Facility på Oda. Vi hadde tidligere hatt en prosess med et annet firma, uten resultat. Det som skilte seg ut denne gangen var at Pecus fant kandidater som ikke bare passet inn med sin kompetanse, men som også matchet perfekt på personlighetsnivå.

Jeg opplevde at Pecus fulgte opp rekrutteringsprosessen profesjonelt. For å sikre seg kandidatene var tilstrekkelig bra var Pecus med på alle samtaler frem til rekrutteringen faktisk var gjennomført, noe som gjorde min jobb mye enklere. Jeg kjente at jeg fikk 100% support fra Pecus og at de satte seg godt inn i hva mitt behov.»

Darmin Medenhodzic - Wearhouse Manager XXL

“Et samarbeid med Pecus er basert på åpen dialog og stor grad av tilgjengelighet for oss som kunde. Pecus tenker proaktivt og tar initiativ til å sette seg inn i og engasjere seg i vår daglige drift, så de kan sikre god oppfølging hele veien. Enda viktigere er det at de setter konsulentenes trivsel og behov høyt og har en god dialog med dem. Pecus jobber for et godt arbeidsmiljø, noe som er viktig for oss.”

Tony Thoresen - RM Manager SSI Schäfer 

“Aktivitetene som har gjort at samarbeidet har fungert er tett og god dialog ift å avdekke vårt kompetansebehov og felles intervju/teams-møte med kandidatene. Prosessene vi gikk gjennom var korte, men effektive. Det gjør at man raskt avdekker aktuelle eller uaktuelle kandidater! Dette gir også raske avklaringer for kandidatene selv og de rette kandidatene ble fort presentert for oss som kunde.

Pecus skiller seg ut fordi de er dyktige og engasjerte i det de gjør, og det er tydelig at de «brenner» for å finne de beste kandidatene. Det er også tydelig at de er villig til å strekke seg langt for at alle parter skal lykkes, noe som er viktig når vi skal ta i bruk rekruttering gjennom dem.”

Er din bedrift påvirket av forbudet mot innleie?

Regjeringen har innført et forbud mot innleie for alle bedrifter i Norge. Bakgrunn for denne avgjørelsen er at regjeringen vil at faste og hele stillinger skal være standarden. Dessverre mener regjeringen at det ikke er bra nok å være fast ansatt hos et bemanningsselskap. 

Pecus tilbyr nå en modell som gir deg mulighet til å rekruttere enkelt og kostnadseffektivt. Den nye modellen påvirker ikke selskapets likviditet i stor grad. I tillegg er det bare om personen fungerer bra og jobber langsiktig at du betaler full pris.

Trenger du hjelp med rekruttering?

Pelle Wiberg

Daglig leder

Vil din bedrift vite mer om våre tjenester?

Registrer deg så tar vi en uforpliktende prat

Ta kontakt for en uforpliktende prat