kontor

Vår Lager & Logistikk-avdeling

På lager & logistikk leverer vi bemanningsløsninger til mange av landets største virksomheter på området, og vår kandidatbase består av både truckførere, lagermedarbeidere, flyttemedarbeidere, montører, skift- og lagersjefer samt lastebilsjåfører. 
Vi kjenner godt til det varierende behovet i bransjen, og i vårt team tilpasser vi oss kontinuerlig kundens behov med tett samarbeid og stor grad av fleksibilitet. Vår største styrke som team er at vi er engasjerte og dedikerte, og vi er villig til å strekke oss langt for å skape verdi for våre kunder og konsulenter.

Våre fagområder

Truckførere

Har din bedrift behov for våre tjenester?

Hør fra våre kunder

Alexander Stiberg  – Facility Manager Oda

«Pecus hjalp meg å rekruttere personale til min avdeling Facility på Oda. Vi hadde tidligere hatt en prosess med et annet firma, uten resultat. Det som skilte seg ut denne gangen var at Pecus fant kandidater som ikke bare passet inn med sin kompetanse, men som også matchet perfekt på personlighetsnivå.

Jeg opplevde at Pecus fulgte opp rekrutteringsprosessen profesjonelt. For å sikre seg kandidatene var tilstrekkelig bra var Pecus med på alle samtaler frem til rekrutteringen faktisk var gjennomført, noe som gjorde min jobb mye enklere. Jeg kjente at jeg fikk 100% support fra Pecus og at de satte seg godt inn i hva mitt behov.»

Tony Thoresen - RM Manager SSI Schäfer 

“Aktivitetene som har gjort at samarbeidet har fungert er tett og god dialog ift å avdekke vårt kompetansebehov og felles intervju/teams-møte med kandidatene. Prosessene vi gikk gjennom var korte, men effektive. Det gjør at man raskt avdekker aktuelle eller uaktuelle kandidater! Dette gir også raske avklaringer for kandidatene selv og de rette kandidatene ble fort presentert for oss som kunde.

Pecus skiller seg ut fordi de er dyktige og engasjerte i det de gjør, og det er tydelig at de «brenner» for å finne de beste kandidatene. Det er også tydelig at de er villig til å strekke seg langt for at alle parter skal lykkes, noe som er viktig når vi skal ta i bruk rekruttering gjennom dem.”

Darmin Medenhodzic - Wearhouse Manager XXL

“Et samarbeid med Pecus er basert på åpen dialog og stor grad av tilgjengelighet for oss som kunde. Pecus tenker proaktivt og tar initiativ til å sette seg inn i og engasjere seg i vår daglige drift, så de kan sikre god oppfølging hele veien. Enda viktigere er det at de setter konsulentenes trivsel og behov høyt og har en god dialog med dem. Pecus jobber for et godt arbeidsmiljø, noe som er viktig for oss.”

Har du behov for bemanning?

Registrer deg så tar vi en uforpliktende prat

Pelle Wiberg

Daglig leder

Vil din bedrift vite mer om våre tjenester?

Registrer deg så tar vi en uforpliktende prat

Ta kontakt for en uforpliktende prat