kontor

Bygg & Anlegg

Innenfor bygg & anlegg vet vi at det kan være mangelvare på kvalifisert arbeidskraft, og vi jobber derfor proaktivt hver dag for å bistå våre kunder i å finne dyktige kandidater som innehar ønskede kvalifikasjoner for deres bedrift. I kandidatbasen vår har vi alt fra tømrere til stillasmontører, og vårt team kjenner godt til fagområdet og er opptatt av å levere høy kvalitet i alle ledd. Vi er i dialog med mange kandidater hver uke, og vi har utarbeidet gode rutiner for å kvalitetssikre kandidatene igjennom intervjuer og referansesjekker. 

Les mer om hvilke fagarbeidere vi jobber med under

Våre fagområder

Prosjektledere

Hør fra våre kunder

Fredrik Larsson - Områdeleder Recover AS

“Vi er veldig fornøyde med samarbeidet med Pecus fordi de klarer å nå ut til flere kandidater enn det vi klarer selv. Det er også en enkel og sikker måte for oss å rekruttere nye medarbeidere. Vi er trygge på Pecus fordi vi har hatt et profesjonelt samarbeid siden 2018, med god kundeservice fra deres side. For oss i Recover er det verdifullt å kunne hente inn gode kandidater gjennom Pecus, for å så gi dem fast ansettelse hos oss!”

Lars Moberg - Daglig leder A Hansen Gruppen

«Vi har benyttet Pecus til både målrettet rekruttering og generell bemanning av prosjekter. Pecus har investert tid til å bli kjent med bedriften og dens ansatte, for å bedre kunne dekke våre behov. I en hektisk hverdag har vi ikke tid til å hverken intervjue eller prøve ut ukvalifiserte kandidater. Derfor oppleves det som et stort pluss å samarbeide med en rekrutterer som faktisk kjenner oss og vårt behov. Blir vi først presentert en kandidat, så vet vi at det er gjort et grundig stykke arbeid med både intervju og bakgrunnssjekk.»

Ønsker du å styrke teamet?

Registrer deg så tar vi en uforpliktende prat.

Pelle Wiberg

Daglig leder

Vil din bedrift vite mer om våre tjenester?

Registrer deg så tar vi en uforpliktende prat

Ta kontakt for en uforpliktende prat