Vårt bygg & Anleggs-team

Vårt Bygg & Anleggs-team består av  Jasmine, Vegard og Magdalena. 

Innenfor bygg & anlegg vet vi at det kan være mangelvare på kvalifisert arbeidskraft, og vi jobber derfor proaktivt hver dag for å bistå våre kunder i å finne dyktige kandidater som innehar ønskede kvalifikasjoner for deres bedrift. I kandidatbasen vår har vi alt fra tømrere til stillasmontører, og vårt team kjenner godt til fagområdet og er opptatt av å levere høy kvalitet i alle ledd. Vi er i dialog med mange kandidater hver uke, og vi har utarbeidet gode rutiner for å kvalitetssikre kandidatene igjennom intervjuer og referansesjekker. 

Les mer om hvilke fagarbeidere vi jobber med under

Bygg

Våre fagområder

Arbeidsleder

Tømrer/Snekker

Rørlegger

Hjelpearbeider

Prosjektleder

Montør

Grunnarbeidere

Maskinister

Har din bedrift behov for våre tjenester?

Vegard

Det å ha Vegard som konsulentsjef gir oss muligheten til å følge opp konsulenter på individuell basis og alltid være tilstede om det skulle være noe. 

Vegard jobber med oppfølging og koordinering av ansatte, samt mersalg og møter med primært eksisterende kunder. I stillingen inngår det også administrativt arbeid, som for eksempel rapportering, opprettelse av arbeidsavtaler og oppdragsbekreftelse, kontroll og korrigering av timeføring. Med Vegard kan din bedrift være sikker på at konsulentene går fornøyde og motiverte på jobb, samtidig som du kan være trygg på at jobben gjennomføres.

Bygg og anlegg
Bygg bemanning

Magdalena

Magdalena har jobbet som rekrutterer i Pecus siden sommeren 2020, og har også mange års erfaring med personell og rekruttering fra andre bransjer. Hun er involvert i hvordan vi tar imot våre nye ansatte, og sørger for at våre nye kolleger får en absolutt best mulig start med oss.
Magdalena har stålkontroll på rekrutteringsprosessene, fra start til slutt, og er en støtte til våre kunder og konsulenter i mellomtiden.

Magdalenas sterke språkkunnskaper gjør at vi kan tilpasse oss pendlere fra Sverige og Polen på en helt annen måte enn de fleste i bransjen. Muligheten for konsulenter å kunne kommunisere på morsmålet sitt gjør at Pecus ofte fungerer som en bindeledd mellom Norske selskaper og arbeidskraft fra utlandet.

Anlegg

Jasmine

Jasmine startet som rekrutterer i August 2019. Som en av våre dyktigste rekrutterere har Jasmine man mange baller i luften.

Jasmine leser og går igjennom annonser, holder intervjuer, referansesjekker og skriver presentasjoner. I tillegg til mer administrative oppgaver som registrering, dokumentasjon, ansøke om hms-kort, og fikse ting i CRM-systemet har Jasmine daglig kontakt med konsulenter som lurer på alt mellom himmel og jord. I tillegg til kundekontakt med eksisterende kunder så jobber hun konstant med å få inn nye kunder, booker og går på møte, lager tilbud og sender ut nye kundeavtaler. 

Bygg og anlegg

Anlegg rekruttering