kontor

Se hvordan Jonas trives som snekker i Oslo!

Pecus

Vi snakket med Jonas som har flyttet fra Sverige til Norge for å jobbe som snekker i Recover. Her får du vite om hans reise til å bli byggeleder i firmaet og også info om Recover Nordic. Du får også vite om hvordan vi i Pecus hjalp Jonas med boplass og ansettelse i Recover. Sjekk […]

Se Del 2 av hvordan Sebastian trives i som konsulent for Pecus!

Bemanning og rekruttering oslo

Sebastian (30) har fått jobb i Norge gjennom oss i Pecus og jobber for øyeblikket på et prosjekt sentralt i Oslo. Herfra er det bare 5 minutters gange til hotellet han får bo på gjennom oppdragsgiveren. Se mer om hvordan Sebastian trives på jobb i Oslo i denne videoen. (Del 2 av 2)

Janne har fått jobb i Oslo gjennom Pecus

Bygg kandidater

Janne (47) har fått jobb i Norge gjennom oss i Pecus og jobber for øyeblikket på et prosjekt sentralt i Oslo. Se mer om hvordan Janne trives på jobb i Oslo i denne videoen.

Hvordan er det å jobbe i Oslo? (Del 1)

Bygg og anlegg

Sebastian (30) har fått jobb i Norge gjennom oss i Pecus og jobber for øyeblikket på et prosjekt sentralt i Oslo. Herfra er det bare 5 minutters gange til hotellet han får bo på gjennom oppdragsgiveren. Se mer om hvordan Sebastian trives på jobb i Oslo i denne videoen. (Del 1 av 2)