Vårt Montasje-team

Vi har over 10 års erfaring fra montasjebransjen og i løpet av den tiden har vi bygget opp en struktur og kompetanse som vi er veldig stolte av.

Vi jobber med foliering av frostet film, solfilm, bildekaler og coverstyl, samt montering av skilt og møbler. Vi er stolte av å ha vært UE til Clear Channel siden 2017, og at vi er ansvarlig for all montering av utendørsreklame i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark. Vårt team er kompetente og fleksible, og vi er nøyaktige i alle ledd i prosessen for å sørge for et godt sluttresultat hver gang.  

Les mer om hvilke tjenester vi tilbyr under.

Våre fagområder

Foliering

Artboard 3

Solfilm

Bil-dekaler

Skiltmontering

Coverstyl

Møbelmontering

Har din bedrift behov for våre montasje-tjenester?

Samarbeid med Clear Channel og Ruter

Vi har vært UE til Clear Channel siden 2017. Vi er ansvarlige for montering av all reklame på kjøretøy, T-banestasjoner og bussholdeplasser i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark.

Benjamin

Benjamin startet i Pecus i 2017. Han er driftsleder for Pecus Montasje og har tidligere erfaring som montør selv. Den erfaringen kombinert med administrative lederegenskaper gjør at han er en god kontaktperson for våre oppdragsgivere. Montasjebransjen kan til tider være veldig hektisk og med mange forskjellige oppdrag samtidig. Når det virkelig brenner er det få som kan løpe like fort som Benjamin.»

«Med jevnlig kommunikasjon med våre kunder og god forståelse for montørene kan du være trygg på at jobben blir gjennomført til punkt og prikke, samtidig som du får god oppfølging gjennom hele prosessen.»

Montasje oslo
Lager bemanning

Sofie

Sofie begynte i Pecus høsten 2019 og startet i utgangspunktet som rekrutteringsassistent på deltid ved siden av studiene i HR og personalledelse. Siden har Sofie fått mye ansvar og har gått fra rekrutterer til back office og jobber nå fast med å kommunikasjon mellom Pecus og Clear Channel.

«Det har skjedd mye siden jeg begynte i Pecus, og det beste med å jobbe her er å få være med å forme et selskap i vekst sammen supre kolleger. Jeg blir oppmuntret til å presentere egne idéer og ta selvstendige beslutninger, og det motiverer meg» 

Miroslav

Miroslav er vår arbeidsleder og funger som et bindeledd mellom kontoret og det som skjer ute på prosjekt. For å sikre at jobben gjøres til punkt og prikke er Miroslav også ute operativt.

Miroslav har mye erfaring både som montør selv og som leder. Det å kunne ha en mann ute i jobb som rapporter inn gjør at vi kan tilpasse oss eventuelle endringer på kort varsel og kan gi våre kunder en ekstra trygghet på at jobben blir gjort etter ønske.


Bildekaler
Foliering og wrapping

Våre montører

Vårt montasjeteam består av over 20 montører i fast jobb hvor flere har over 10 års erfaring. Vi har et team som til sammen har en bred kompetanse innenfor alle typer montasje, noe som gjør at vi kan ta på oss forskjellige oppdrag og være trygge på å levere etter våre kunders ønsker. Våremontører er blant annet kurset i HMS, arbeidsvarsling, bruk av personlift og car wrapping.

Som montør i Pecus blir du fast ansatt med et trygt arbeidsforhold, hvor dine behov og ønsker blir ivaretatt. Vi legger stor vekt og prestisje i at våre ansatte skal trives på jobb, være fornøyd med sine arbeidsoppgaver og at det er ryddighet rundt arbeidsforholdet og lønn.

Pelle Wiberg

Daglig leder

Vil din bedrift vite mer om våre tjenester?

Registrer deg så tar vi en uforpliktende prat

Trenger du hjelp med montasje?

Registrer deg så tar vi en uforpliktende prat

Ta kontakt for en uforpliktende prat